rossig
Fanka BB :)
No... U mnie to wróżyło co innegoZobacz załącznik 1124564
DZIEWCZYNY. 6 DNI PO OWULACYJI TAKI TESTY, TO DALEJ SĄ PŁODNE CZY O CO CHODZI??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No... U mnie to wróżyło co innegoZobacz załącznik 1124564
DZIEWCZYNY. 6 DNI PO OWULACYJI TAKI TESTY, TO DALEJ SĄ PŁODNE CZY O CO CHODZI??
A co u Ciebie wróżyło?No... U mnie to wróżyło co innego
U mnie testy ciemniały z dnia na dzień, aż ciążowy wyszedł pozytywny te hormony są podobne do siebie, mają jakąś tam wspólna podjednostkę.A co u Ciebie wróżyło?
Jak narazie to widzę że jest ciemniejsza niz była. Od dzis bede zostawiała testy i potwm sprawdzę. Zobaczymy co mi dziś pokaże czy nadal tak czy moze zblednie mi to.U mnie testy ciemniały z dnia na dzień, aż ciążowy wyszedł pozytywny te hormony są podobne do siebie, mają jakąś tam wspólna podjednostkę.
No ale nie chce Cie nakręcać. Wiesz, że testy zawsze trochę pokażą kreskę. Bo ten lh pokazuje wyrzut, no a delikatna kreska może być cały cykl.
Trzeba po prostu obserwować czy dziwnym trafem ciemnieje przed okresem czy była taka cały czas po owu?
Jak narazie to widzę że jest ciemniejsza niz była. Od dzis bede zostawiała testy i potwm sprawdzę. Zobaczymy co mi dziś pokaże czy nadal tak czy moze zblednie mi to.
Jeeju, nie będę się nakręcać. Ale ananasy, morele, orzechy, korzeń wszystko w ruch poszło w tym miesiącu plus witaminy.
A kiedy Ci ciążowy wyszedł?
Ciążowy mi wyszedł 2 dni przed terminem okresu, 11 dpo. Implantacja prawdopodobnie była 8 dpo.Jak narazie to widzę że jest ciemniejsza niz była. Od dzis bede zostawiała testy i potwm sprawdzę. Zobaczymy co mi dziś pokaże czy nadal tak czy moze zblednie mi to.
Jeeju, nie będę się nakręcać. Ale ananasy, morele, orzechy, korzeń wszystko w ruch poszło w tym miesiącu plus witaminy.
U mnie owulacyjne wychodzily pozytywne jakos 6/7 dni po owulacji a 9 dni po owulacji byl ciazowy pozytywnyCiążowy mi wyszedł 2 dni przed terminem okresu, 11 dpo. Implantacja prawdopodobnie była 8 dpo.
Najlepiej rób zdjęcia i tak porównuj bo stare testy nie dają dobrego obrazu. Te kreski z czasem są bledsze chyba.
Sprawdź sobie za 2-3 dni. Kurcze nie potrzebnie Cie nakręciłam.
Ale @Piernik98 i @Ragda tez tak miały ☺
I chyba @Blaankaa ?
Moje testy tydzień po terminie okresu :
Zobacz załącznik 1124766Zobacz załącznik 1124767
ŁAŁ ale dopóki dwóch kresek na teście nie zobaczę to sie nie będę nakręcac.U mnie owulacyjne wychodzily pozytywne jakos 6/7 dni po owulacji a 9 dni po owulacji byl ciazowy pozytywny
Ooo u Ciebie jest bardzo zarysowana ta kreska przy macie ma mega intensywny kolor. To za 2 dni zobaczę porównanie sobieCiążowy mi wyszedł 2 dni przed terminem okresu, 11 dpo. Implantacja prawdopodobnie była 8 dpo.
Najlepiej rób zdjęcia i tak porównuj bo stare testy nie dają dobrego obrazu. Te kreski z czasem są bledsze chyba.
Sprawdź sobie za 2-3 dni. Kurcze nie potrzebnie Cie nakręciłam.
Ale @Piernik98 i @Ragda tez tak miały ☺
I chyba @Blaankaa ?
Moje testy tydzień po terminie okresu :
Zobacz załącznik 1124766Zobacz załącznik 1124767