reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

Tez mi się wydaje, że to zależy od miejsca w którym się robi, nie każdy szpital/klinika ma podpisany taki sam kontrakt z NFZ. Ja np. będę wykonywać amniopunkcję na NFZ w premium medical ale za mikromacierze będę dopłacać.

reklama
Tez mi się wydaje, że to zależy od miejsca w którym się robi, nie każdy szpital/klinika ma podpisany taki sam kontrakt z NFZ. Ja np. będę wykonywać amniopunkcję na NFZ w premium medical ale za mikromacierze będę dopłacać.
Podobno maja dobre opinie, koleżanka tam robiła i bardzo szybko był wynik, jakbym miała blisko to bym tez tam zrobila

Tam jest dużo specjalistów, którzy naprawdę znają się na perinatologii. A u
kogo będziesz/miałaś zrobioną amniopunkcję? Ja mam termin u profesora Wielgosia
jeszcze nie umawiałam, bo dopiero w środę mam genetyka, ale jak dostane skierowanie to zdecydowałam się na ta klinikę ☺️

reklama
Do góry