reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

Miałam amniopunkcje w poniedziałek, w środę bylam na kontrolnym usg i lekarz powiedzial, ze juz moge odetchnąć

reklama
Dzień dobry dziewczyny. Skąd jesteście i gdzie miałyście robioną amniopunkcje? Ja mam wskazanie że względu na toksoplazmozę. Jestem spod Wrocławia, i tu w USK na Borowskiej powiedzieli ki, że od 2 lat nie robią amnio. I wskazali trzy kliniki. W Wałbrzychu robią, ale trzeba na 3 dni się położyć, co mi się nie uśmiecha (raz, że sytuacja nie sprzyja, dwa rodzina, trzy wyniki i tak idą do Wro). Może któraś z Was jest. Z tych okolic i poratuje wiedzą gdzie można zrobić? Pozdrawiam i zdrówka dla Was.

Dzień dobry dziewczyny. Skąd jesteście i gdzie miałyście robioną amniopunkcje? Ja mam wskazanie że względu na toksoplazmozę. Jestem spod Wrocławia, i tu w USK na Borowskiej powiedzieli ki, że od 2 lat nie robią amnio. I wskazali trzy kliniki. W Wałbrzychu robią, ale trzeba na 3 dni się położyć, co mi się nie uśmiecha (raz, że sytuacja nie sprzyja, dwa rodzina, trzy wyniki i tak idą do Wro). Może któraś z Was jest. Z tych okolic i poratuje wiedzą gdzie można zrobić? Pozdrawiam i zdrówka dla Was.
Hej, ja jestem z Wrocławia, ale nie zdecydowalam się na amnio. Jednak genetyk, który na Skłodowskiej przyjmuje coś mówił o szpitalach na Chałubińskiego i kamieńskiego. Może tam zadzwoń i zapytaj. Kurcze dziwne, ze na borowskiej nie robią.

reklama
Cześć Dziewczyny, jestem nowa na forum, ciąża aktualnie 13+6.
Od USG prenatalnego jestem załamana...lekarz powiedział mi, że mam się przygotować na śmierć dziecka. Wyniki: NT 6,6
uogólniony obrzęk płodu
Przepływ na zastawce trójdzielnej: fala wsteczna
Trisomia 21 ryzyko skorygowane 1:4
Trisomia 18 ryzyko skorygowane 1:14
Trisomia 13 ryzyko skorygowane 1:4
Wiem, wyniki są przerażające... Czy któraś z Was miała podobną sytuację, a wynik amniopunkcji okazał się dobry?

Do góry