Kaśka 1983
Fanka BB :)
a ja Cię pocieszę czekałam 2,5 tygodnia a sam okres oczekiwania był stresujący ale jak sobie czas zorganizujesz to zleci powodzenia !Ja zrobię sobie to podstawowe NFZ i to wystarczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja Cię pocieszę czekałam 2,5 tygodnia a sam okres oczekiwania był stresujący ale jak sobie czas zorganizujesz to zleci powodzenia !Ja zrobię sobie to podstawowe NFZ i to wystarczy
A ile ci trwało ja to już mam dość nawet wypadają mi włosy jak przed ciąża tak i teraz wszystkie wyniki ok są z tarczycy i te co mi moja ginekolog zleciła tylko z tych prenatalnych źle hmm ciekawe czy to nie jest z tym związane musiała bym się spytać mojej ginekolog przy pierwszej ciąży nosiłam pod sercem syna i brak trądziku i włosy przestały wypadywac byłam szczęśliwa po ciąży jak wiadomo wróciło do normy i z now wypadaly ale trądziku brak i piękna skura na twarzy A teraz to jest jakis obłędJa też miałam trądzik w pierwszych tygodniach. Teraz minęło. Myślę, że to zmiany hormonalne po prostu.
A ile ci trwało ja to już mam dość nawet wypadają mi włosy jak przed ciąża tak i teraz wszystkie wyniki ok są z tarczycy i te co mi moja ginekolog zleciła tylko z tych prenatalnych źle hmm ciekawe czy to nie jest z tym związane musiała bym się spytać mojej ginekolog przy pierwszej ciąży nosiłam pod sercem syna i brak trądziku i włosy przestały wypadywac byłam szczęśliwa po ciąży jak wiadomo wróciło do normy i z now wypadaly ale trądziku brak i piękna skura na twarzy A teraz to jest jakis obłęd
No ja kupiłam odżywkę szampon pilomax wax mi to zawsze pomagało A teraz stosuje to i nie widzę poprawy nawet obciolam włosy na krótko żeby nie obciążać włosów ale dalej lecą nie aż tyle ale lecą wyniki wszystko ok nie mam żadnego konfliktu krwi z mężem bo robiłam badania jedynie te b-hCG z prenatalnych mam złe usg dzidzia rozwija się prawidłowo bo te pappa niby może być bo nie jest poniżej. 0.5 tylko mam 0.644 masakra i się zastanawiam może dla tego mi tak lecą włosy pryszcze bo mam za dużo hormonówW ciąży cuda się dzieją z ciałem ja teraz po ciąży mam kaszę na czole ... a włoscy faktycznie w ciąży nie wypadały a po to garściami. Dopiero teraz 5 miesięcy po porodzie jest lepiej.
Trisomia 21 1:832 skorygowane 1;182 i mam 27 latJeśli USG jest dobre to bądź dobrej myśli.
Nie wiem jakie masz ryzyko skorygowane i ile masz lat, ale biochemia czasem wskazuje fałszywie.
Papę miałam 3,7908 MoM
Trisomia 21 1:832 skorygowane 1;182To jakie skorygowane wyszło?
Trzymam kciuki za bezproblemowe amnio o dobre wyniki
Trisomia 21 1:832 skorygowane 1;182 i mam 27 lat