Dzwoniłam, powiedział, że w szpitalu nic nie wymyśla poza luteina i tyle, trzeba leżeć i to przetrwać. Dzięki, że to napisałaś, uspokoiło trochę. Pije melisę hektolitramiMi lekarka mówiła że może boleć brzuch tak okresowo. Może zadzwoń do swojego lekarza skoro tak bardzo się denerwujesz
reklama
Kleopatra1000
Początkująca w BB
Cześć Sosno,Tak mialam u Pietrasika. Bardzo dobry specjalista. Mysle że tez nakrecasz sie na ten bol. Ja sobie wkrecilam że plyn owodniowy wycieka. Nawet wkladki kupilam amniocheck. Kazdy sobie coś wkreca bo to stresujący zabieg. Ale napewno bedzie wszystko dobrze
Widziałam ze miałaś sanco w poniedziałek tak jak ja! Czy robilas w genomed niedaleko Powsina w Warszawie? Kiedy się spodziewasz wyniku? Ja juz się nie mogę doczekać. Jestem w 11tyg wiec nie miałam jeszcze prenatalnych no i nie znam tez plci.
Sosna108
Fanka BB :)
Tak robilam w poniedzialek w genomedzie tylko byla u mnie pielęgniarka na pobranie, a ty bylas tam osobiscie na pobraniu w genomedzie?Cześć Sosno,
Widziałam ze miałaś sanco w poniedziałek tak jak ja! Czy robilas w genomed niedaleko Powsina w Warszawie? Kiedy się spodziewasz wyniku? Ja juz się nie mogę doczekać. Jestem w 11tyg wiec nie miałam jeszcze prenatalnych no i nie znam tez plci.
Ja jestem w 17 tc, ale Sanco robilam celowo po prentalnych, bo jakby bylo cos ewidentnie zle to wtedy odrazu amniopunkcja.
Mi ta babeczka mowila że do konca tyg bedzie dzownic z wynikiem
Kleopatra1000
Początkująca w BB
Tak ja bylam osobiście w genomedzie i mialam tam tez rozmowe z genetykiem. Mam nadzieję, ze jutro juz zadzwoniaTak robilam w poniedzialek w genomedzie tylko byla u mnie pielęgniarka na pobranie, a ty bylas tam osobiscie na pobraniu w genomedzie?
Ja jestem w 17 tc, ale Sanco robilam celowo po prentalnych, bo jakby bylo cos ewidentnie zle to wtedy odrazu amniopunkcja.
Mi ta babeczka mowila że do konca tyg bedzie dzownic z wynikiem
Sosna108
Tak ja bylam osobiście w genomedzie i mialam tam tez rozmowe z genetykiem. Mam nadzieję, ze jutro juz zadzwonia
No ciekawe, jak cos to daj znac
Kleopatra1000
Początkująca w BB
Ty też proszę daj znać jak zadzwoniaNo ciekawe, jak cos to daj znac
Sosna108
Jeszcze nikt nie dzwonił, ciekawe czy dzis czy jutro. Dam znać napewnoTy też proszę daj znać jak zadzwonia
Kleopatra1000
Początkująca w BB
Cholercia nie dzwonią!Jeszcze nikt nie dzwonił, ciekawe czy dzis czy jutro. Dam znać napewno
Sosna108
Moze maja duzo teraz badań. Ale raz ta babebczka dzownila do mnie o 19wiec moze wieczorem tez dzowniaCholercia nie dzwonią!
reklama
Kleopatra1000
Początkująca w BB
Ta genetyczka? Wow to dobrze wiedziećMoze maja duzo teraz badań. Ale raz ta babebczka dzownila do mnie o 19wiec moze wieczorem tez dzownia