reklama
dobrze powiedzial bo naturalny jogurt i owoc to cos innego niz danonek w nim jest troche wiecej chemiLekarz mowil ze mam sprobowac dac jogutr z takimi owocami jakie moze a danonko nie bo to serki nic juz nie rozumiem
Wiecie co ... testy przyszly negatywne na mleko, zrobilam prowokacje zwyklym mlekiem modyfikowanym i tez nic, a jak dam malemu troszke zwyklego mleka na lyzeczce i ono pocieknie mu po brodzie to zaraz broda w tym miejscu jest czerwona. Tak jakby nie mial uczulenia pokarmowego na melko tylko dotykowe (zewnetrzne). No i sie zastanawiam czy na przyklad jak on je sobie pije czy mu w brzuszku tez sie tam tak nie robi. Moze na skorze nie widac bo nie ma bezposredniego kontaktu, ale w zoladku przeciez jest. Musze lekarza zapytac na nastepnej wizycie.
dzustta
Mama sierpniowa'06
Wama ja mam identyczny problem. W prawdzie nie robiłam testów bo nawet o takich nic mi nie wiadomo (polskie realia) Ale też tak mam ze jak mała zje troszke jogurtu i sie poprudzi to zaraz w tych miejscach ma czerwone plamy. Daj znac jak sie dowiesz u lekarza o co tu chodzi bo u mnie wizyta tak szybko sie nie zxapowiada bo czekamy na te nieszczesne wyniki.
reklama
dzustta
Mama sierpniowa'06
Ja mysle ze u nas tez nie ma alergii na kurz bo zazwyczaj sprzatam przy małej i jak narazie ok.
Ok, Wama z niecierpliwośia czekm
Ok, Wama z niecierpliwośia czekm
Podziel się: