Cześć dziewczyny, czy jest tu jakas mama która karmi swoje dziecko bebilon pepti syneo? Aktualnie jesteśmy na 5 puszce i fakt, problemy z brzuchem oraz bulgotanie podczas jedzenia przeszło tylko zauważyłam że tego mleka je o wiele mniej, wcześniej byliśmy na hipp bio combiotik i mimo alergii jadł po 8 razy a dobę mniej więcej 130 ml na butelke a teraz 6 max 7 razy i to po 100 ml, tyje około 22 gram na dobę więc dolna granica ale więcej mu nie wcisnę bo ulewa, czy wasze maluszki też jadły mniej tego mleka?
Oraz kiedy zdecydowałyście się na rozszerzanie diety? Bartek 19 czerwca będzie mieć 5 miesiący urodzeniowych/ 3 miesiące korygowane 10 czerwca, wszyscy lekarze mówią mi że przy rozszerzaniu diety patrzymy na wiek urodzeniowy No i okej, ładnie trzyma główkę widzę że się interesuje powoli jedzeniem ale zastanawiam się kiedy najlepiej zacząć? Co podawałyście pierwsze? Jak to wszystko wyglądało? Lekarze już trochę mnie naciskają na to i rodzinny i neonatolog.
Oraz kiedy zdecydowałyście się na rozszerzanie diety? Bartek 19 czerwca będzie mieć 5 miesiący urodzeniowych/ 3 miesiące korygowane 10 czerwca, wszyscy lekarze mówią mi że przy rozszerzaniu diety patrzymy na wiek urodzeniowy No i okej, ładnie trzyma główkę widzę że się interesuje powoli jedzeniem ale zastanawiam się kiedy najlepiej zacząć? Co podawałyście pierwsze? Jak to wszystko wyglądało? Lekarze już trochę mnie naciskają na to i rodzinny i neonatolog.