reklama
wilmek (dzisiaj dopiero zajarzyłam że jesteś wilmek a nie WILIMEK hahaha)
następna szczupła, długo-szczupłonoga dzieweczka z małym brzuszkiem...pozazdrościć.
wilmek a skąd Ty z PL jestes? bo ja tak jakbym Cie z widzenia znała?:-)
przed wyjazdem mieszkalam we wroclawiu :-)
Anisad nie żartuję to są obie takie jak do podręcznego
Antonina dzięki, jak będzie mi sie kiedyś chciało to zrobię fotki mieszkanka i wrzucę może mi coś doradzicie, bo będę miała później problem ale to Wam opiszę na urzadzaniu pokoików dla maleństwa
Antonina dzięki, jak będzie mi sie kiedyś chciało to zrobię fotki mieszkanka i wrzucę może mi coś doradzicie, bo będę miała później problem ale to Wam opiszę na urzadzaniu pokoików dla maleństwa
Ewa & Kubuś
Fanka BB :)
wilmek, baby ślicznie wyglądacie obie
baby podłoga faktycznie, błysk pierwsza klasa, a ścianka za tobą po prostu boska, uwielbiam takie kosteczki
baby podłoga faktycznie, błysk pierwsza klasa, a ścianka za tobą po prostu boska, uwielbiam takie kosteczki
U
użytkownik 838
Gość
Alez z Was chudziny!!
baby, bagazu to serio masz sporo, ja mam tylko jedna torbe 'sportowa', jak ta Twoja czerwona, no i plus taka jedna, jak ..aenye sobie chciala w kwiaty kupic, dla siebie 'na start'. Wsio. Malej rzeczy na wyjscie zostawiam dla meza do przywiezienia.
wilmek, lepiej, ze slonce w twarz, niz wiatr!
baby, bagazu to serio masz sporo, ja mam tylko jedna torbe 'sportowa', jak ta Twoja czerwona, no i plus taka jedna, jak ..aenye sobie chciala w kwiaty kupic, dla siebie 'na start'. Wsio. Malej rzeczy na wyjscie zostawiam dla meza do przywiezienia.
wilmek, lepiej, ze slonce w twarz, niz wiatr!
A
asiunia876
Gość
baby widac ze ci sie nudzi jak tak wszystko sie swieci w domku
wilmek a Ty jaki chudzielec!!! Czy ty mialas ta sama diete co Mitaginka - paczki, paczki i jeszcze raz paczki?
boszzzz az mi wstyd ze ja siebie tu wrzucalam a taki pulpet ze mnie
wilmek a Ty jaki chudzielec!!! Czy ty mialas ta sama diete co Mitaginka - paczki, paczki i jeszcze raz paczki?
wariatka a w d... nie chcesz za takie gadanie? sliczna mloda buzia zgrabny brzuchol i cala reszta :-)
fakt ze moja dieta w slodycze obfituje: migdalowe croissanty i michalki to moje slabostki w tej ciazy
reklama
baby - świetny look
A co do toreb - to ja mam podobny zestaw!!!
Laski no co wy, przecież to niezbędne minimum!!
Ja na wyjście naszykowałam mojemu jeszcze 2 reklamówy - jedna z rzeczami dla Anielki na wyjście i drugą z moimi + fotelik.
wilmek - kolejny szczuplak z brzuszkiem
A co do toreb - to ja mam podobny zestaw!!!
Laski no co wy, przecież to niezbędne minimum!!
Ja na wyjście naszykowałam mojemu jeszcze 2 reklamówy - jedna z rzeczami dla Anielki na wyjście i drugą z moimi + fotelik.
wilmek - kolejny szczuplak z brzuszkiem
Podziel się: