reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ale to juz było....czyli kwietniowe archiwum

reklama
wilmek (dzisiaj dopiero zajarzyłam że jesteś wilmek a nie WILIMEK hahaha)
następna szczupła, długo-szczupłonoga dzieweczka z małym brzuszkiem...pozazdrościć.

wilmek a skąd Ty z PL jestes? bo ja tak jakbym Cie z widzenia znała?:-)
:zawstydzona/y:
przed wyjazdem mieszkalam we wroclawiu :-)

Anisad nie żartuję to są obie takie jak do podręcznego

Antonina dzięki, jak będzie mi sie kiedyś chciało to zrobię fotki mieszkanka i wrzucę może mi coś doradzicie, bo będę miała później problem ale to Wam opiszę na urzadzaniu pokoików dla maleństwa

Alez z Was chudziny!!
baby, bagazu to serio masz sporo, ja mam tylko jedna torbe 'sportowa', jak ta Twoja czerwona, no i plus taka jedna, jak ..aenye sobie chciala w kwiaty kupic, dla siebie 'na start'. Wsio. Malej rzeczy na wyjscie zostawiam dla meza do przywiezienia.
wilmek, lepiej, ze slonce w twarz, niz wiatr! :-p

baby widac ze ci sie nudzi jak tak wszystko sie swieci w domku :-D

wilmek
a Ty jaki chudzielec!!! Czy ty mialas ta sama diete co Mitaginka - paczki, paczki i jeszcze raz paczki?

boszzzz az mi wstyd ze ja siebie tu wrzucalam a taki pulpet ze mnie:zawstydzona/y:

reklama
baby - świetny look :)
A co do toreb - to ja mam podobny zestaw!!!
Laski no co wy, przecież to niezbędne minimum!!
Ja na wyjście naszykowałam mojemu jeszcze 2 reklamówy - jedna z rzeczami dla Anielki na wyjście i drugą z moimi + fotelik.
wilmek - kolejny szczuplak z brzuszkiem :)

Do góry