reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Acard -pominięcie dawki ,czy wzięcie podwójnej ?

Synda24

Zaciekawiona BB
Hej zawsze dokładnie liczę ile już wzięłam tabletek na starych blistrach żeby się nie pomylić i nie wziąć dwa razy ( nerwica) miałam taką luźna tabletkę która wypadala która zawsze liczylam i wczoraj okazało się że jej nie ma obszukalam po pokoju,ale nigdzie nie znalazłam.Wiec opcje są dwie albo gdzie wypadła jednak albo jakoś dzień wcześniej np. wzięłam dwa razy ? Chociaż wątpię ..ale ręki nie dam uciąć.Tak mnie to zestresowało.ze wczoraj zdecydowałam się pominąć dawke. Tak naprawdę czy mogło coś się stać jeśli wzielam dwa razy acard 150 ? Jestem w 20 tygodniu.
Bo jeśli jednak tak nie było to chyba jednorazowe nie wzięcie go tez nic raczej nie stanie się ?

reklama
Nic się nie stanie jak to jednorazowa sytuacja. I polecam kupić jakieś pudełko na leki, najlepiej tygodniowe, to będziesz miała pewnośc ze wzięłaś co trzeba i ile trzeba :)

Do góry