marsi89
Fanka BB :)
mój też nie chce jeść z butelki. Córka była taka że jadła i pierś i moje odciągnięte. Na noc dostawała i pierś i moje z butelki i spala od 23 do 11 rano bez przerwy. I tak od 3 mieiseca do 1,5 roku.Ja mam z Martynią taki problem, że ona za cholerę nie chce jeść z butelki . Próbowaliśmy różne butelki, smoczki, karmienie przeze mnie, Tatę, Babcię... nie, ona jest niebutelkowa . W ciągu dnia staram się już piersi jej nie dawać, ale w nocy jak się budzi to szuka, nawet nie po to żeby jeść, ale musi się przytulić, pomlaskać sobie chwilę, nie da się tego zastąpić smoczkiem, też próbowałam .
Mleko modyfikowane je tylko w postaci kaszki dwa razy dziennie, na śniadanie i na kolację, z butelki to nawet nie chciała pić, do 8 miesiąca musiałam wodę jej podawać z łyżeczki oczywiście jak zaczęliśmy rozszerzać dietę, bo wcześniej na piersi tylko więc nie dopajałam jej. Teraz pije wodę z butelki z rurką i to jakoś jej wychodzi .
A młody anty butla, anty smoczek, anty nawet stałe jedzenie. Tylko cyc i cyc a stałe jedzenie tak srednio