reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

8 dni spoźnienia

Cześć. U mnie 7 dzień spóźnienia dziś mam 39dc. Cykle mam 30-33dniowe.
Testy wychodzą negatywne robione rano. Jutro chce zrobić bete.
Od 28.12 co tydzień brałam pół tabletki Dostinex na obniżenie prolaktyny bo było w górę granicy normy. Zastanawiam się czy to przez leki sie opóźnia czy faktycznie ciąża. Jutrzejsza beta na pewno odpowie.
28.01 mam wizytę u ginekologa.
Trzymam kciuki 😁 u mnie też nadal brak @ i czekam i czekam, ale że beta wyszła bardzo niską to się nie nastawiam. Boli mnie podbrzusze nie jakoś mocno, ale czuję że coś się tam dzieje... Zobaczę co powie lekarz i co mi poleci...

reklama
Trzymam kciuki 😁 u mnie też nadal brak @ i czekam i czekam, ale że beta wyszła bardzo niską to się nie nastawiam. Boli mnie podbrzusze nie jakoś mocno, ale czuję że coś się tam dzieje... Zobaczę co powie lekarz i co mi poleci...
Cześć. I jak u Ciebie sytuacja? U mnie dziś 41dc brak miesiączki wczoraj robiłam bete i czekam jak na szpilkach na wynik.
W kwietniu miałam CP i usunięty jajowód. Boję się powtórki.

Cześć, u mnie 44 dc... Brak okresu, testy ciążowe negatywne, ale cały czas mam nadzieję 🙏 w piątek idę do lekarza,czekam jak na szpilkach i modlę się żeby @ nie przyszła 🙊w brzuchu czuję dziwne uczucie trudno określić, może się nakręcam już sama... Podbrzusze czasami boli jak na @ ale zamiast tego nadal biały śluz, galaretowaty czysty ..

Niestety nie jestem w ciąży. Beta wyszła 0,200 więc pewnie spóźnienie jest przez tabletki które brałam na obniżenie prolaktyny. Brałam dostinex pół tabletki raz na tydzień. W piątek mam wizytę u ginekologa.
Eh... Następnym razem będzie dobrze :) trzymam za Ciebie kciuki 🥰

reklama
Do góry