Hej. Zgadzam się z dziewczynami wyżej. Po połogu koniecznie trzeba iść na kontrolę do gin. Czasami połóg po cc kończy się po 8 tyg. Po połogu warto też zrobić badania, o których mówią dziewczyny i z kompletem wyników iść do lekarza. Suplementy jak najbardziej warto brać jeszcze. Możliwe, że dopadło cię zmęczenie po prostu, ale koniecznie sprawdź żelazo i ferrytynę - czy nie ma anemii. Mi po cc przepisano żelazo, potem jeszcze jakiś czas po połogu też brałam, bo wciąż wynik był słaby (tu akurat lekarz rodzinny zalecił, u którego po połogu wcale być nie trzeba, ale miałam sytuację, że potrzebowałam w innej sprawie porady), a było kp. Natomiast po operacji jak cc moze byc słabe żelazo bez względu na sposób karmienia. Tobie nie przepisano w szpitalu żelaza po operacji?
Skoro pytasz o rady to pozwolę sobie jeszcze dodać, że po cc (po sn zresztą też!) wskazane jest pójście do urofizjoterapeuty na tzw pracę z blizną
PS Moje dziecko niedawno skończyło rok, a ja poczułam się w pewnym momencie megaslabo, niedobrze mi było, poszłam zrobić badania i wszystko ok. To chyba efekt macierzyństwa