reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

36 tydzień ciąży

Domi_Nikaa

Fanka BB :)
Jestem obecnie w 36 tc od 2 dni mam bóle podbrzusza jak na okres, bardzo często chodzę do toalety żeby się wypróżnić. Czy to normalne? Mam też dużo więcej śluzu, mały jest dość aktywny, nie mam krwawienia, a jednak się trochę martwie. Wizytę u lekarza mam w piątek.

reklama
Może Twój organizm przygotowuje się do porodu? Ja tak chodziłam do łazienki dzień przed ale wtedy też przy podcieraniu zauważyłam śluz podbarwiony krwią - to czop śluzowy. Także obserwuj, bo jednak jeszcze do terminu trochę masz, może po prostu coś zjadłaś i stąd takie objawy, czas pokaże :) powodzenia

Jestem obecnie w 36 tc od 2 dni mam bóle podbrzusza jak na okres, bardzo często chodzę do toalety żeby się wypróżnić. Czy to normalne? Mam też dużo więcej śluzu, mały jest dość aktywny, nie mam krwawienia, a jednak się trochę martwie. Wizytę u lekarza mam w piątek.

Bóle jak na okres są normalne w tym okresie. Dopiero jak zaczną być reguralne co 3-4 minuty to możesz uznać że się zaczęło 😉

Zobaczymy co to będzie 🙈 dziękuję za odpowiedzi.

Polecam się nie nastawiać bo potem mamy się frustrują, że minął termin a tu nic :p
Ja dobry miesiąc chodziłam z miękką zerową szyjką i 3cm rozwarcia ;)
Gdyby nie wywołanie przez cukrzyce kolejne dni chodziłabym z 5cm i pewnie urodziłabym po terminie :)

Polecam się nie nastawiać bo potem mamy się frustrują, że minął termin a tu nic :p
Gdyby nie wywołanie przez cukrzyce kolejne dni chodziłabym z 5cm i pewnie urodziłabym po terminie :)
Już jesteście w domu w komplecie?:)

reklama
Do terminu mam jeszcze trochę czasu 🙈 jutro wizyta u lekarza zobaczymy co powie.

Oo jej 😮 Noo to ładnie..

reklama
Do góry