reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

16 dni po i brak okresu

I to jest ten problem. Że ciężko podejść do tego na luzie, zwłaszcza jak się straciło 1 ciążę i z niecierpliwością czekasz na dziecko , a nie możesz ponownie zajść.
Ja straciłam w czerwcu i staramy się od sierpnia..dla mnie to jest nie pojęte mimo że to dopiero kilka cykli ..przeszłam w życiu naprawdę sporo i nigdy nie sądziłam że będzie mnie łamał okres

reklama
Ja straciłam w czerwcu i staramy się od sierpnia..dla mnie to jest nie pojęte mimo że to dopiero kilka cykli ..przeszłam w życiu naprawdę sporo i nigdy nie sądziłam że będzie mnie łamał okres
Ja 13.08.2020 i od tamtej pory nic. Człowiek gorsze rzeczy przechodzi a takie coś niszczy psychikę. Niby nic a jednak potrafi unieszczęśliwić człowieka.

U mnie lipa..wczoraj różowe krople i do rana nic..później koło 8 tylko na papierze i znów nic więc już miałam nadzieję że coś się zadziało tym bardziej że nudności nie odpuszczałya zawsze od razu ze mnie leci..i tak oto po 15:00 bańka prysła i przyszła żywo czerwona menda @ i boli mnie brzuch jeszcze bardziej niż zwykle..podobnie jak przy ostatnim poronieniu..eh..znów zawód😔już nie dam się więcej nabrać na żadne objawy,wszystko bd traktować jak PMS i chyba odpuszczam
Wiesz, często tak jest, że jak człowiek odpusci to sie udaje..
U nas tak było. Rok starań, z ciaza biochemiczna po drodze i wczesnym poronieniem- oddałam wszystkie rzeczy po synku, ubranka, wanienki, leżaczki i wszystko to, co używa się przy niemowlaku. A mieisac później @ sie spóźniała.. Dziś 30 tydzień..
Głowa do góry!

Wiesz, często tak jest, że jak człowiek odpusci to sie udaje..
U nas tak było. Rok starań, z ciaza biochemiczna po drodze i wczesnym poronieniem- oddałam wszystkie rzeczy po synku, ubranka, wanienki, leżaczki i wszystko to, co używa się przy niemowlaku. A mieisac później @ sie spóźniała.. Dziś 30 tydzień..
Głowa do góry!
No to gratuluję z całego serducha ☺ Ja jak nie chciałam to miałam..ustaliliśmy z mężem że odpuszczamy w sumie już przed tą owulacją ale ja nadal się głupia łudziłam i mierzyłam temperaturę..muszę usunąć tą apkę w piździec i faktycznie odpuścić,skupić się na sobie kiedy dzieci w szkole..Dziękuję 😘

No to gratuluję z całego serducha ☺ Ja jak nie chciałam to miałam..ustaliliśmy z mężem że odpuszczamy w sumie już przed tą owulacją ale ja nadal się głupia łudziłam i mierzyłam temperaturę..muszę usunąć tą apkę w piździec i faktycznie odpuścić,skupić się na sobie kiedy dzieci w szkole..Dziękuję 😘
Dziękuję.
Mocno trzymam za Ciebie kciuki i na prawdę wierzę, że zostaniesz kokejny raz mama!! Trzymajcie się dzielnie!!

reklama
Do góry