Jeśli chcecie dzidziusia to sprobujcie z testami owulacyjnymi.. choć będziesz wiedziec czy owu była... i tez z testami owulacyjnymi schodzi czasami kilka cykli. U mnie dopiero przy 2 cyklu uzywania testów zaskoczyło.. a wczesniej korzystalam z apikacji i niby płodne były, a ciąży brak. Potem zakupiłam testy i teraz msm cudnego 3 tyg syncia .Ja właśnie dzisiaj dostałam @ mój załamany, powiedział że już się więcej starać nie będziemy
reklama
Kobieta87
Zaciekawiona BB
Jeśli chcecie dzidziusia to sprobujcie z testami owulacyjnymi.. choć będziesz wiedziec czy owu była... i tez z testami owulacyjnymi schodzi czasami kilka cykli. U mnie dopiero przy 2 cyklu uzywania testów zaskoczyło.. a wczesniej korzystalam z apikacji i niby płodne były, a ciąży brak. Potem zakupiłam testy i teraz msm cudnego 3 tyg syncia
Kobieta87
Zaciekawiona BB
Spróbuje koniecznie nie myślałam wcześniej o testach i leciałam na aplikacji. Ze względu na fakt ze mieszkam w Holandii nie wiem czy będę umiała ten test poprawie przetłumaczyć aby wiedzieć jak go zrobić tu jedno słowo może zmienić całe zdanie
Myślę, że kazdy działa tak samo . Obserwacja owulacji kilka dni pod rząd. I owulacja wystepuje wtedy jak są dwie mocne kreski (tzn o takiej samej intesywności). Trztmam kciukiSpróbuje koniecznie nie myślałam wcześniej o testach i leciałam na aplikacji. Ze względu na fakt ze mieszkam w Holandii nie wiem czy będę umiała ten test poprawie przetłumaczyć aby wiedzieć jak go zrobić tu jedno słowo może zmienić całe zdanie
młoda1994
Fanka BB :)
Pozytywny test owu nie daje gwarancji że owu będzie lub jest w danym cyklu. Dlaczego nie czytanie ulotek? [emoji848] Po co pisać takie rzeczy a później większość się nakręca o owulacja była [emoji2356] jeśli już tak bardzo chcecie polegać na testach owu to polecam zrobic 7-8 dni po pozytywnym teście progesteron i będzie jasność czy u was test owu pozytywny =owulacja. Test owu nie pokazuje nam że pęcherzyk graafa pęka i uwalnia komórke jajowa więc skąd pomysł że jeśli pokażą się kreski na teście owu nawet bardzo intensywne ze owu będzie? Nie mamy takiej pewności.Myślę, że kazdy działa tak samo . Obserwacja owulacji kilka dni pod rząd. I owulacja wystepuje wtedy jak są dwie mocne kreski (tzn o takiej samej intesywności). Trztmam kciuki
Kobieta87
Zaciekawiona BB
Ja się nie znam Nigdy nie robiłam testu owulacyjnego to nie mogę się wypowiedziećPozytywny test owu nie daje gwarancji że owu będzie lub jest w danym cyklu. Dlaczego nie czytanie ulotek? [emoji848] Po co pisać takie rzeczy a później większość się nakręca o owulacja była [emoji2356] jeśli już tak bardzo chcecie polegać na testach owu to polecam zrobic 7-8 dni po pozytywnym teście progesteron i będzie jasność czy u was test owu pozytywny =owulacja. Test owu nie pokazuje nam że pęcherzyk graafa pęka i uwalnia komórke jajowa więc skąd pomysł że jeśli pokażą się kreski na teście owu nawet bardzo intensywne ze owu będzie? Nie mamy takiej pewności.
młoda1994
Fanka BB :)
Ja ten post napisałam do koleżanki nad moim postem.Ja się nie znam[emoji2370] Nigdy nie robiłam testu owulacyjnego to nie mogę się wypowiedzieć [emoji85]
Ja dowód, że owu była trzymam na rękach .Pozytywny test owu nie daje gwarancji że owu będzie lub jest w danym cyklu. Dlaczego nie czytanie ulotek? [emoji848] Po co pisać takie rzeczy a później większość się nakręca o owulacja była [emoji2356] jeśli już tak bardzo chcecie polegać na testach owu to polecam zrobic 7-8 dni po pozytywnym teście progesteron i będzie jasność czy u was test owu pozytywny =owulacja. Test owu nie pokazuje nam że pęcherzyk graafa pęka i uwalnia komórke jajowa więc skąd pomysł że jeśli pokażą się kreski na teście owu nawet bardzo intensywne ze owu będzie? Nie mamy takiej pewności.
No i masz rację, że nie w każdym cyklu owulacja jest... ale po to robisz test, żeby hmm być choć trochę pewnym... w wczesniej pisałam, że nie zaszłam w 1 cyklu stosowania testów owulacyjnych... oprócz nich były dodatkowe objawy jak ból jajnika, śluzy itp także może napisałam w skrócie... ale chyba testy owulacyjne polegają na tym samym ... , no i chyba każda rozsądna kobieta mimo wszystko czyta ulotki... a nie sadzę by po moich słowach koleżanka załozyła, że miala owulację i że na bank zajdzie ... także tyle w tym temacie
Ostatnia edycja:
reklama
Kobieta87
Zaciekawiona BB
Niestety nie przeczytam po holendersku ulotki ale spokojnie cieszę się że trzymasz dowód na rękach i może i mi się to uda miłego dzionkaJa dowód, że owu była trzymam na rękach .
No i masz rację, że nie w każdym cyklu owulacja jest... ale po to robisz test, żeby hmm być choć trochę pewnym... w wczesniej pisałam, że nie zaszłam w 1 cyklu stosowania testów owulacyjnych... oprócz nich były dodatkowe objawy jak ból jajnika, śluzy itp także może napisałam w skrócie... ale chyba testy owulacyjne polegają na tym samym ... , no i chyba każda rozsądna kobieta mimo wszystko czyta ulotki... a nie sadzę by po moich słowach koleżanka załozyła, że miala owulację i że na bank zajdzie ... także tyle w tym temacie