.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie rozumiem o co chodzia możesz pokazać swój wpis do rejestru prowadzonego przez PIS?
Nie posiadam takiego wpisu, wpis powinna mieć firma która mi to sprzedała. Jak widzisz nie sprzedaje nowych opakowań, tylko już zaczęte.Podmiot sprzedający suplementy diety podlega nadzorowi Państwowej Inspekcji Sanitarnej (PIS).
Więc skoro oferujesz suplementy, to chcę zobaczyć Twój wpis.
Niezależnie nowe czy zaczęte, prawnie nie wolno ci ich w Polsce sprzedawać jeśli nie jesteś zarejestrowana firma.Nie posiadam takiego wpisu, wpis powinna mieć firma która mi to sprzedała. Jak widzisz nie sprzedaje nowych opakowań, tylko już zaczęte.
Na opakowaniach nie widzę tej informacji.
Serio? Naprawdę? Znalazły się strażniczki Teksasu xD Sama używałam, i wiem co sprzedaje. Po prostu już tego nie potrzebuje.Niezależnie nowe czy zaczęte, prawnie nie wolno ci ich w Polsce sprzedawać jeśli nie jesteś zarejestrowana firma.
nowe czy otwarte bez różnicy. Nie możesz tego sprzedać jest to nielegalne i tyle w temacie.Nie posiadam takiego wpisu, wpis powinna mieć firma która mi to sprzedała. Jak widzisz nie sprzedaje nowych opakowań, tylko już zaczęte.
Na opakowaniach nie widzę tej informacji.
Serio? Naprawdę? Znalazły się strażniczki Teksasu xD Sama używałam, i wiem co sprzedaje. Po prostu już tego nie potrzebuje.
Zajmijcie się swoimi sprawami, jak wam się tak nudzi.
Dramat
xDnowe czy otwarte bez różnicy. Nie możesz tego sprzedać jest to nielegalne i tyle w temacie.
Czemu XD ?