reklama
Sok z żuka
Fanka BB :)
Serio? To nie można się powstrzymać? Już nie wspomnę że skoro pytasz to albo już sięgnęłaś albo masz zamiar sięgnąć po to gowno. Tylko współczuć. To się tylko do zgłoszenia nadaje. Zanim ktoś mnie zjedzie... POTĘPIAM TAKIE ZACHOWANIE.
AScarlett
Moderator
Czy są tu jakieś Mamy które paliły w ciąży lub w okresie karmienia? Jak Wasze pociechy? Czy rozwijają się prawidłowo?
Palenie marihuany w ciąży | Blog holenderskiskun.pl
Marihuana jest najczęściej używanym narkotykiem podczas ciąży, a jej spożycie rośnie wśród wszystkich dorosłych grup wiekowych, obu płci i kobiet w ciąży. Czy jest to zdrowe, czy raczej niewskazane?
holenderskiskun.pl
Natalianatalia
Serio?post usunięty ale czy dziewczyna w ciazy pytała czy może bezpiecznie zajarac zioło w takim stanie ??
Sok z żuka
wyżej jest zacytowany jej postSerio?post usunięty ale czy dziewczyna w ciazy pytała czy może bezpiecznie zajarac zioło w takim stanie ??
Sok z żuka
nie rozumiem skąd ciekawośćNie pytała czy bezpiecznie, i też nie miala zamiaru sprawdzać, ale z ciekawości zapytała, bo w internecie są sprzeczne informacje, czy w artykułach czy też na innych forach.
Kiedyś przewinął mi się ten temat, i głupie było to zapytanie, za co przepraszam urażone osoby. Ja nie korzystałam i nie planuje korzystać z używek w ciąży, nawet od kofeiny stronie. Ale spotkałam się z dziwnymi opiniami na ten temat w internecie, też stąd było to głupie pytanie
Sok z żuka
no spoko, teraz rozumiem.Kiedyś przewinął mi się ten temat, i głupie było to zapytanie, za co przepraszam urażone osoby. Ja nie korzystałam i nie planuje korzystać z używek w ciąży, nawet od kofeiny stronie. Ale spotkałam się z dziwnymi opiniami na ten temat w internecie, też stąd było to głupie pytanie
reklama
G
guest-1686152198
Gość
Jakoś nie widzę żeby pytała akurat o palenie marihuany. Wydaje mi się że o papierosy chodziło bardziej i tak znam dużo kobiet które całą ciążę przejaraly że tak powiem