reklama
Ogólnie przed testem nic mnie nie powstrzymuje ale wolałabym coś się od was dziewczyny dowiedzieć zanim się zawiodę . Tak samo zawsze już tydzień przed miesiączką bolały mnie piersi teraz nic mnie nie boli tylko brzuch wrażenie jak bym miała dostać . Czy jest możliwość że w dniu miesiączki ta macica jest wysoko
MyszkaMiki30
Fanka BB :)
macicy raczej nie sięgniesz palcemOgólnie przed testem nic mnie nie powstrzymuje ale wolałabym coś się od was dziewczyny dowiedzieć zanim się zawiodę . Tak samo zawsze już tydzień przed miesiączką bolały mnie piersi teraz nic mnie nie boli tylko brzuch wrażenie jak bym miała dostać . Czy jest możliwość że w dniu miesiączki ta macica jest wysoko

M
Madh gosc
Gość
Myśle, ze bardziej się zawiedziesz jak dziewczyny Ci tu powiedzą, że to ciąża, a na teście zobaczysz bielOgólnie przed testem nic mnie nie powstrzymuje ale wolałabym coś się od was dziewczyny dowiedzieć zanim się zawiodę . Tak samo zawsze już tydzień przed miesiączką bolały mnie piersi teraz nic mnie nie boli tylko brzuch wrażenie jak bym miała dostać . Czy jest możliwość że w dniu miesiączki ta macica jest wysoko
Ciąży nie da się wyrokować z opisu, serio zrób najtańszy test i nie będziesz się już zadręczać.
LadyCaro
to czy zrobisz test czy nie nie zmieni tego czy jesteś w ciaży czy nie. Więc nie wiem jaki ma sens to przeciąganieOgólnie przed testem nic mnie nie powstrzymuje ale wolałabym coś się od was dziewczyny dowiedzieć zanim się zawiodę . Tak samo zawsze już tydzień przed miesiączką bolały mnie piersi teraz nic mnie nie boli tylko brzuch wrażenie jak bym miała dostać . Czy jest możliwość że w dniu miesiączki ta macica jest wysoko
Bibi89
Przeciąganie i grzebanie tam paluchamito czy zrobisz test czy nie nie zmieni tego czy jesteś w ciaży czy nie. Więc nie wiem jaki ma sens to przeciąganie

reklama
Madame JS
Szczerze mówiąc nigdy nie przyszło mi do głowy, żeby badać sobie szyjkę macicy zanim zrobiłabym test...Ogólnie przed testem nic mnie nie powstrzymuje ale wolałabym coś się od was dziewczyny dowiedzieć zanim się zawiodę . Tak samo zawsze już tydzień przed miesiączką bolały mnie piersi teraz nic mnie nie boli tylko brzuch wrażenie jak bym miała dostać . Czy jest możliwość że w dniu miesiączki ta macica jest wysoko