reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

???

Dziewczyny pisze z takim może trochę głupim pytaniem ale staram się z partnerem o dzidziusia. Dzisiaj przypada termin miesiączki ale jej nie ma badałam szyjkę macicy jest bardzo wysoko i jest rozpulchniona

reklama
Ogólnie przed testem nic mnie nie powstrzymuje ale wolałabym coś się od was dziewczyny dowiedzieć zanim się zawiodę . Tak samo zawsze już tydzień przed miesiączką bolały mnie piersi teraz nic mnie nie boli tylko brzuch wrażenie jak bym miała dostać . Czy jest możliwość że w dniu miesiączki ta macica jest wysoko

Ogólnie przed testem nic mnie nie powstrzymuje ale wolałabym coś się od was dziewczyny dowiedzieć zanim się zawiodę . Tak samo zawsze już tydzień przed miesiączką bolały mnie piersi teraz nic mnie nie boli tylko brzuch wrażenie jak bym miała dostać . Czy jest możliwość że w dniu miesiączki ta macica jest wysoko
macicy raczej nie sięgniesz palcem 🤷🏻‍♀️ no i co się dowiesz? Każdy organizm jest inny, każda z nas jest inna. Zrobisz test to zobaczysz czy jesteś w ciąży :)

Myśle, ze bardziej się zawiedziesz jak dziewczyny Ci tu powiedzą, że to ciąża, a na teście zobaczysz biel :)
Ciąży nie da się wyrokować z opisu, serio zrób najtańszy test i nie będziesz się już zadręczać.

to czy zrobisz test czy nie nie zmieni tego czy jesteś w ciaży czy nie. Więc nie wiem jaki ma sens to przeciąganie

reklama
Szczerze mówiąc nigdy nie przyszło mi do głowy, żeby badać sobie szyjkę macicy zanim zrobiłabym test... 🤔 Nie mam pojęcia, czy macica jest wysoko, gdyż w dniu miesiączki albo mam miesiączkę, albo wykonuję test...

Do góry