G
guest-1680456925
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobilam test ciążowy wcześniej. Odczuwam od kilku dni uczucie napięcia i "bol" a raczej objawy towarzyszące mi podczas okresu. Poza tym nic więcej. Czy to moze wskazywać na ciążę.
Powtórz jutro o. Jeśli to druga kreska przebija to jutro powinna być ciut mocniejszaZrobilam test ciążowy wcześniej. Odczuwam od kilku dni uczucie napięcia i "bol" a raczej objawy towarzyszące mi podczas okresu. Poza tym nic więcej. Czy to moze wskazywać na ciążę.
Rob kiedy chcesz Nic nikomu do tegoZeby miec 100% pewności oczywiście że należy wykonać test 1 dnia spodziewanej miesiączki, aczkolwiek mając regularny cykl i śledząc czas dni płodnych, to juz 10 dni od zapłodnienia testy mogą wykazać ciążę choć nie muszą. Chcialam po prostu spytać Was czy coś tu widzicie, a test na pewno powtórzę jutro, ponieważ mam 7.09 wizytę u ginekologa i chcę wiedzieć z czym przychodzę
Zeby miec 100% pewności oczywiście że należy wykonać test 1 dnia spodziewanej miesiączki, aczkolwiek mając regularny cykl i śledząc czas dni płodnych, to juz 10 dni od zapłodnienia testy mogą wykazać ciążę choć nie muszą. Chcialam po prostu spytać Was czy coś tu widzicie, a test na pewno powtórzę jutro, ponieważ mam 7.09 wizytę u ginekologa i chcę wiedzieć z czym przychodzę
To nie jest pozytyw , jest zalany ,albo dluzej leżał, poczekaj do terminu @Zrobilam test ciążowy wcześniej. Odczuwam od kilku dni uczucie napięcia i "bol" a raczej objawy towarzyszące mi podczas okresu. Poza tym nic więcej. Czy to moze wskazywać na ciążę.