reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

....

reklama
Wg mnie to raczej przebijająca kreska kontrolna. Poczekaj do terminu @ i wówczas zrób lub oznacz w laboratorium poziom betaHCG

Zrobilam test ciążowy wcześniej. Odczuwam od kilku dni uczucie napięcia i "bol" a raczej objawy towarzyszące mi podczas okresu. Poza tym nic więcej. Czy to moze wskazywać na ciążę.

Zgaduj zgadula 🤷🏼‍♀️

jesli współżyjesz z partnerem , nie zabezpieczacie się i do pełnego zbliżenia doszło w dni płodne to jest takie prawdopodobieństwo .

Jeśli masz byc w ciąży to będziesz ale doczytaj , doinformuj się ze testy najlepiej zrobić w dniu spodziewanej miesiączki a nie 8 dni przed 🙈

8 dni przed @ nie robi sie testow. Czeka sie do termini @. Ew dzien szybciej a tez nie zawsze pokaze kreske drugą.

Zeby miec 100% pewności oczywiście że należy wykonać test 1 dnia spodziewanej miesiączki, aczkolwiek mając regularny cykl i śledząc czas dni płodnych, to juz 10 dni od zapłodnienia testy mogą wykazać ciążę choć nie muszą. Chcialam po prostu spytać Was czy coś tu widzicie, a test na pewno powtórzę jutro, ponieważ mam 7.09 wizytę u ginekologa i chcę wiedzieć z czym przychodzę 😄
Rob kiedy chcesz 😉 Nic nikomu do tego 🙂
Coś przebija ale nie widać czy to fabryczna czy faktycznie druga 🙂🙂

Zeby miec 100% pewności oczywiście że należy wykonać test 1 dnia spodziewanej miesiączki, aczkolwiek mając regularny cykl i śledząc czas dni płodnych, to juz 10 dni od zapłodnienia testy mogą wykazać ciążę choć nie muszą. Chcialam po prostu spytać Was czy coś tu widzicie, a test na pewno powtórzę jutro, ponieważ mam 7.09 wizytę u ginekologa i chcę wiedzieć z czym przychodzę 😄

Pod warunkiem, ze owu potwierdzone masz u ginekologa. 😉 bo testy i obserwacja to nic pewnego.

reklama
Test na 4 dni przed @. Początkowo po 5 min zabarwilo się mocniej jakby do tej kreski co zawsze jest do c. Pół godziny potem widzę to? Nie sugerowac się? Uznać za błędny?

Do góry