reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

witajcie...

u nas burza sniezna i szkoly sa zamkniete,wiec siedze sobie w domku i kozystam z wolnego :-)...

Kajdus-super,ze dobre wiesci i fasolka ladnie rosnie :-), u mnie tez ciagle jakies bakterie w moczu i co tydzien mi go badaja... na szczescie czuje sie dobrze i nieciazowo...

Monik-2008 przyniesie nam duzo pieknych i zdrowych fasolek ( powoli juz zaczal :tak:) wiec cierpliwie musimy czekac :-)

Esch-nerwus ze mnie ostatnio straszny i wiem,ze nie moge,ale latwiej mowic niz wykonac,choc pracuje nad tym :tak::-)

Antilko-wiem,ze jak mnie juz kruszyna kopnie to bede wiedziala i jednoczesnie bardzo bym juz chciala i nie,bo potem to moze nawet bolec.... a dzis nad ranem nie jestem pewna,ale chyba cos poczulam....

Moniolek-super,ze juz z kredytem wszystko zalatwione,bo to chyba jest najtrudniejsze.... teraz juz bedzie z gorki :-)

Najeczko-ja juz u ciebie zaczne dni odliczac :tak::-)... daj nam znac jak juz bedziesz jechac do szpitala :-)...

Barefoot- i jak?

Ena- co u ciebie?

Alek,Vonko-odezwijcie sie!

Electra-ja tez obeszlam sie tylko ochota na paczki,bo mamy tylko jeden samochod i Joe nim jezdzi do pracy,a do polskiego sklepu mam kawalek,a kanadyjskie paczki sa zupelnie inne w smaku... wiec musze poczekac pewnie do soboty lub niedzieli i wtedy nadrobie z pewnoscia:tak::-D:-D...

Leyna-sle buziaki :-)

i cala reszte 30-tek pozdrawiam :-)

Do góry