reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odpowiedz w temacie

Heh dziewczynki wiem że ten wykresik ładnie wygląda, ale w tamtym cyklu wyglądał niemal identycznie i nic nie wyszło. Jestem niezmiernie przekonana że moim problemem są zrosty (po tej mojej operacji). Choć nie powiem że bardzo bym chciała się mocno pomylić co do moich  podejrzeń :-D:-D:-D

Esch. ale się rozkręcasz z tymi egzaminami. Ale słyszałam ostatnio że takie ciągłe uczenie się przedłuża żywotność naszego mózgu, więc pewnie będziesz żyła co najmniej 100 lat ;-):-D

Sensi no nieźle Cię przywitał szefuncio. Tyle nowych fajnych gadżetów, woooww...:cool2::-D Też bym do takiej pracki chodziła codziennie z uśmiechem :tak:

Leyna niezła cena za to zdrówko, ale człowiek jest w stanie wszystko zrobić, żeby być zdrowy:happy2: Ale na prawdę optymistyczne jest to że jeszcze w tym roku będziesz mogła podjąć nowe starania :-) Super, już teraz trzymam kciuki za wszelkie powodzenie :tak::-)

Antilko no pewnie że dołączysz szybciutko do staraczek, już trzymam tam miejsce dla Ciebie ;-):-)

Ewuś a gdzie Ty :confused: Odezwij się do nas mamusiu :-)

Ja tu fajnie jak nie jest tak pusto :-D

Dobrej nocki trzydziesteczki :-)

Do góry