reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

witajcie Kobitki:zawstydzona/y:

to wszystko przez to, że doba ma tylko 24 godziny, a to stanowczo dla mnie za mało:szok: strasznie jestem zabiegana, święta za pasem, a ja nie mam nawet prezentów:no: nie mówiąc już o świątecznych zakupach:baffled: na szczęście od czwartku mam urlop, to może uda mi się jakoś to wszystko ogarnąć:baffled:

BARDZO WAM DZIĘKUJĘ KOCHANE ZA ŻYCZENIA:happy2:

Najeczko brzunio piękności:happy2:

Ewuś bardzo bardzo się cieszę, że wszystko jest w porządku:-)

Anusia :-* jesteś Kochana, dziękuję:happy2: mocno trzymam kciuki za egzamin!!! daj znać koniecznie, jak poszło:tak:

Monik ja na śluzik łykałam wiesiołek:-) na mnie działał jak złoto:-D milutkich przytulanek;-)

Sensi Kubusiek jest cudny:-)

Kajduś jak się czujesz? z niecierpliwością czekam na wieści w poniedziałek:-)

Antilko jak tam..:confused: udało Ci się pogadać??

Kobitki ja w poniedziałek biorę ostatnią dipherelinę:happy2: we wtorek idę do gina i mam nadzieję, że za chwilę rozpocznę stymulację:-) a! w środę będę wiedziała, co z moim przejściem do nowego działu, mam jeszcze jedno spotkanie:-)

miłego wieczorku :happy2:

Do góry