Witam Nowe Kolezanki:-)
Oj Muma ale wyrznelas orla..Cud, ze to sie tak skonczylo i tym bardziej Oliemu sie nic nie stalo. Ale sie pewnie biedaczek niezle przestraszyl. Mama kaskaderka ja pierdziu... Poprosimy wiecej historii o szwagierce, lubie o niej czytac
Ani@k jeszcze raz gratulacje i serdeczne zyczenia dla Patrysia. Urodzinki piekne
Fajnie, ze wysypka ci juz zeszla...Mnie tez wysypalo, ale na ramionach, posladkach,stawach biodrowych i potem jeszcze na udach. Pojde do dermatologa, bo mnie to drazni i brzydko wyglada (nie wiem co to jest, mam to od zawsze, ale teraz jest tego wiecej. Moze to zapalenie mieszkow wlosowych, ale jeszcze zaden dermatolog mi nie powiedzial,l co to tylko przepisuja masci o kant dupy mozna je)
Jutro dzwonie do laryngologa (i internisty wz. z tarczyca) bylam tam w srode, bolaly mnie uszy i migdaly od wakacji w Holandii. A lekarka po zbadaniu stwierdzila, ze stanu zapalnego brak, all ok(ale migdaly byly zawalone- stwierdzila, ze to mogl byc tez zluszczajacy sie nablonek czy tkanka) ale zlecila badanie krwi. Jutro sie dowiem, co wykazalo. Bo nie wierze, ze ja nie mam bakterii, gdy tak czesto choruje na zatoki i migdaly
Kiedy masz wizyte w koncu u endo?
Gatto no to masakra z tymi temperaturami. Z tym morzem musicie nadrobic, fajnie jest, gdy nie ma juz tylu ludzi i mozna spokojnie pospacerowac, choc pewnie z Cri to nie bedzie proste
Ale bedzie sie jej podobac pewnie
Gochson no to fajnie spedziliscie weekend... mam nadzieje, ze odpoczywalas w miare mozliwosci i glaskalas sie po brzuszku
Kok.o -dzieki, cycowanie jest OK. Podaje kiedy Janis chce i nie slucham juz tych bredni lekarzy czy innych madrali: przystawiac co 3 h. Jasne, niech dziecko sie zaplacze na smierc, bo ja musze dzialac jak w szwajcarskim zegarku. Muma-serio, brednie to sa, bajki, masz racje jak nic.
Ewunia wraca do zlobka, pewnie sie nie moze doczekac gdy spotka swoich kolegow i kolezanki i pobawi sie nowymi zabawkami. Przechodzi do wyszej "klasy"?
Pieknaszyszunia oj Twoj Synus sie rozwija ksiazkowo i tyle uciechy z nim macie. Nie martw sie, jestem pewna, ze sie szybko zaadaptuje w zlobku, chlopak na schwal jest. Fajna masz siostre, takie prezenciki. Moja szwagierka jest super oszczedna-moze napisze kiedys na nowym watku na FB pt" Moja ulubiona szwagierka" Za to bratowa jest super babka!
Terefere oj ale swinstwo zrobila ta babcia...Starszy czlowiek, mlodych pewnie krytykuje, a sama kradnie dla wnusi. Wstyd. Tez bym sie wkurzyla jak diabli. Dalabym jej reprymende, tylko ze Ty musialas pilnowac Tymka, wiec miala chyba szczescie.
Urwanie glowy w pracy? Ja musialabym podjechac do Ciebie po nowy fryz i brwi ala Brezniew;-)
W srode odwiedzi mnie urzedniczka z miasta, miasto finansuje takie odwiedziny informacyjne polaczone z malym podarunkiem. A niech przyjdzie, nie mam nic do ukrycia, moze sie czegos ciekawego dowiem i zapisze sie do jakies grupy mam z malymi dziecmi
Ide do wanienki i umyje glowe, bo rano to jakos zawsze malo czasu(dzis pospalismy do 8:30)
Dobranoc Kochane!