reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

zuzanka @ powinna przyjść dziś-jutro, dziś już ładnie temperaturka spadła ;-) Będę brać clo i luteinkę, zalecany monitoring :-)
katiuszka jesli będziesz bardzo chciala te zioła to ja Ci zamówię i prześlę do GB ? :-)
kasia.natka normalnie pracujesz , tak ? I dobrze się czujesz - to super !! :-):-)
To już nasz piąty cykl, ale pierwszy ze wspomaganiem no i te badania M przed nami .. Ale co, może byc przecież tylko lepiej;-)
Miłego dnia Dziewczynki :-)

reklama
oj kochana w sobotę idę na betkę,ale przyznam Ci się bez bicia mam takiego stracha i jakieś złe przeczucie...myślę cały czas ,że będzie ok,ale wiesz jak to jest ....mam wrażenie dzisiaj ,że syski mi trochę urosły takie jędrne ;-)ale może to urojenie?

Ja myślę że to nie jest urojenie i będę trzymać kciuki w sobotę bardzo mocno (przez to mam z głowy sprzątanie , to mi nawet pasuje ;-) ).
Już się tak oswoiłam z myślą, że na pewno Ci się udało że MUSI SIĘ UDAĆ !!! :-):-)
Ja się nie nastawiam, że od razu się uda, może jednak ten pregnyl będzie konieczny, ale zobaczę 1-2 cykle, może się pęchole wielkie nauczą pękać łaskawie, zwizualizuję sobie takie pęknięcie, to kto wie ? ;-)

wiesz ,może i tak ale lepiej wziąść pregnyl będziesz spokojniejsza ;-) a tak to będziesz się denerwować ,że nie pęka ....oj będzie się działo w tym roku ;-) kochana pada mi bateria w laptopie a nie mam zasilania więc będę wieczorkiem ...miłego dnia ;-)

witam , widzę że walczycie dzielnie
a do mnie kiedyś przyszła znajoma wyżalić się że od clo jej torbiel urosła i ja się boję tych wspomagaczy owulacyjnych , normalnie to mam dosyć , mąż mnie pocieszył że dobrze jest tak jak jest ,, że nie mamy dziecka , nie ma obowiązków , można sobie życie lajtowo traktować ale jak idziemy na msze w niedziele to same pary z wózkami albo i dwójką dzieciaków biegających wkoło kościoła a my jak te kołki sami nadal już 4 rok będzie ,
jeszcze szwagierka coś nabąknęła że jej niedobrze od rana i kawy nie będzie pic a brali ślub w tym roku - nic tylko się rozpłakać

Witajcie Dziewczynki, ja tylko na momencik.
Jestem po wizycie, nowych wrażeń moc...wg. usg 5 tydz.+ 6 dni (dziś 6 dzień) ciąży.
Od razu dostałam L-4. Mam leżec, nic nie robic, nie sprzątac, jedyne co mogę to czytac książki.
Zrobię wszystko aby bylo dobrze, więc uprzedzam że będę bardzo rzadko na forum..
Za Was wszystkie trzymam kciuki &&&&&&&& i też o kciuki proszę :tak:
Podoba mi sie pomysł zlotu nas wszystkich. 2012 będzie należał do nas dziweuchy!!! Do nas i do naszych maleństw :tak:
Pozdrawiam serdecznie!!!

Ani@k &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& - to już wielki dzidziol jest !! :-):-) Leż kochana, odpoczywaj, dokarmiaj fasolinkę i pomyśl czasem o cioteczkach no i zajrzyj w miarę możliwości :-)
lumina na każdego przyjdzie jego czas, może musisz dać jeszcze trochę czasu swojemu M ? Najfajniej gdyby też tego bardzo pragnął, ale może po prostu się Wam przydarzy ?? ;-)
Ja biorę wspomagacze bo nie mam nic do stracenia a czasu coraz mniej - muszę się wyrobić z porodem przed czterdziestką a wiele czasu mi nie zostało..
Buziaki :-)

reklama
hej.ja tez juz jestem po 30stce i staram sie o dzidziusia...jednak jak do tej pory mi to nie wychodzi...mam jednak malutka nadzieje ze w koncu mi sie uda.pozdrawiam cieplutko wszystkie mamusie po trzydziestce i wszystkie pragnace miec dzidziusia

Do góry