reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie!
Słoneczko dziś wygląda zza chmur:-), aż mam dużo energii! Idę sobie kupić koszulke do szpitala i biustonosz do karmienia. A jutro jedziemy m.in. po ten materacyk, przewijak, ochraniacze na łóżeczko. Mam nadzieję, że już wszystko wtedy będziemy mieć.:-)
Monik fajnie, że są takie ziółka, nawet nie wiedziałam, a pamiętam też mnie lekarz zrostami straszył, bo kiedyś miałam zapalenie przydatków. Coś czuje, że u Ciebie żadne hsg nie będzie potrzebne!:tak:
Aluś uściski! A po @ masz brać jakiś lek, tak? A wyprawka już prawie skompletowana.:happy2: Jeszcze musze ubranka przejrzeć, czy na pewno starczy...
Leyna z materacykiem, racja, więc kupujemy:) Na szczęście mnie za bardzo nie męczyli przesądami, chociaż mama była trochę niechetna kupowaniu, ale umiarkowanie.
Moniolku bardzo się cieszę, że Wasze maleństwo tak ładnie rośnie!:-) Ja też zastanawiałam sie nad badaniami prenatalnymi, ale w rezultacie lekarz na usg zbadał przezierność karkową, była OK i nie zrobiłam tych badań.
Kajduś fajnie, że lepiej sie czujesz i już niedługo wizytka! A potem i ty te najmilsze zakupki zaczniesz robić:tak:
Ewuś i jak tam przeziębienie? No i zakupy?:-) Nie, nie jeszcze nie rodzę!:-D Jeszcze chcę poczekać do zdjęcia tego pessarka co najmniej - 16 dni:) A może nawet więcej. Bardzo chcę zobaczyć córeczkę, ale jakoś tak czuję, że lepiej, żeby posiedziała. Nie mówiąc o tym nieszczęsnym remontowanym oddziale. :no:
Sensi i jak sobie tatuś radzi z Kubusiem?
Eschenbach o kominku my też tylko możemy pomarzyć w bloku. Ale jak do rodziców jedziemy to się zawsze pogrzejemy trochę i w ogień pogapimy, też uwielbiam!:)
Antilko i jak?
Carioca:-)
Wszystkich pozdrawiam!

reklama
Dzień dobry pracowo;-)

Sensi to mąż ma teraz szkołę przetrwania sam na sam z Kubusiem i domem ;-)

czy ktoś wie co się stało z Novaczką? tak zniknęła i już się długi czas nie odzywa :baffled:

Mąż na własnej skórze przekona się jak dobrze być mamą;-):-D
Novaczka pisała wczesnej, że teraz udziela się na forum "Smyki".

Ja dziś miałam bardzo pracowity dzień w robocie..po 2 tygodniach nieobecności nazbierało się trochę rzeczy:baffled: ale chociaż nie mam czasu na myślenie..

Oluś dobrze, że pracujesz. W tym trudnym czasie w domu można byłoby oszaleć, bo w głowie krążą te same myśli:-(. Ja też od razu wróciłam do pracy.

Sensi czy ja Ci już kiedyś pisałam, że Cię podziwiam :tak::tak::tak::-)

Za co:confused:

Sensi i jak sobie tatuś radzi z Kubusiem?

Myślę, że bardzo dobrze:tak:

Buziaczki:happy2:

To kilka obiecanych zdjęć ubranek:

Załączniki

• Obraz 064.jpg
    Obraz 064.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 27
  • Obraz 071.jpg
    Obraz 071.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 30
Może teraz:

Załączniki

• Obraz 075.jpg
    Obraz 075.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 27
  • Obraz 080.jpg
    Obraz 080.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 27
Dzień dobry :-)

Najeczko chyba musisz wykasować poprzednie załączniki. Dopiero wtedy pójdą te nowe. Ale tych wcześniejszych nie będzie już widać :cool:
Ale te co już widać są superowe.
Jak ja bym już też z taką pasją chciała kupować i pokazywać wam wszystkim takie śliczne ubranka :cool2:
Sensi podziwiam Cię za to jaką wspaniałą i zaradną kobieto jesteś :-) Zawsze podziwiałam ludzi, którzy w ciągu jednego dnia tyle spraw potrafią załatwić. Dom, praca, dziecko, dom, mąż i BB też :-):-D i jeszcze wiele innych spraw.

moniolku, ciesze sie z dobrych wiesci:)
Najko, sliczne te ubranka:-)
monik, sensi, Leyna, alek - milego dzionka:tak:

Dzień dobry na szybciocha :-)

Oluś dobrze, że masz troszke więcej zajęć - nie będziesz miała czasu na myślenie, uściski

Najeczko jakie przecudne śliczności

Monik ziółka na pewno pomogą

Anuś, Kajduś, Antila, Esenbach, Ewo, Carioca, Leyna, Sensi pozdrowienia

Dzisiaj mam dzień na obrotach i od rana ochotę na bigos - jak to wszystko pogodzić ;-) miłego popołudnia

reklama
witajcie Kobitki
no dzisiaj w robocie to miałam.. kolorowy zawrót głowy:baffled: nie dość, że mam dużo zaległej dłubaniny systemowej, to jeszcze jutro i pojutrze mamy gości z UK:baffled: ufff..ledwo żyje..
Najeczko śliczne ciuszki:tak: a w którym szpitalu Ty chcesz rodzić? bo moja przyjaciółka rodziła w szpitalu na Kraśnickich, miała cesarkę też i jest bardzo zadowolona z opieki:tak:
Moniś był bigosik..?;-)
Sensi a jak w pracy u Ciebie? wdrożyłaś się już?
Monik przegnaj poranne buuu, bo zwyciężymy:tak:
Kajduś leniuszku;-) uściski!
Anuś daj znać Słońce, co u Ciebie..
Antilko:confused::confused::confused:

A ja w sobotę jadę oglądać Bliźniaczki mojej Gosi urodzone 16.01:happy2:
miłego wieczorku..

Do góry