reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Drogie 30steczki!
Niech te Święta Bożego Narodzenia będą dla Was pięknym czasem, pełnym ciepła i radości, i przyniosą ze sobą najbardziej upragnione dary:happy2::rolleyes:

reklama
u nas niestey sytuacja rozwinela sie w piatek tak szybko, ze teraz Stas jest w szpitalu. Zaczelo sie od katarku w nocy, maly zaczal pokaslywac, umowilam sie wiec szybko do lekarza, cale szczescie bo jego kaszelek zaczal byc coraz brzydszy. stas ma zapalenie oskrzeli, na upartego moglibysmy byc w domu, ale ten jego kaszel byl polaczony z dusznosciami wiec nie mialam odwagi zostac z nim w domu na noc. Jest juz coraz lepiej, niestey dostal antybiotyk. Szptala w Gdyni dobrego nie uswiadczysz - Redlowie to personel najchetniej dobilby łopatą, a w miejskim warunki byly dobre jakies 50 lat temu, naprawde nie przesadzam. Za to personel jest zyczliwy i dobrze przygotowany. Wyjdziemy albo jutro albo po swietach. Ja wpladlam tylko na chwile sie przekapac, zmienic ubranie i wracam, bo maz nie ma cycków.

Więc życzę Wam zdrowych wesolych swiat.

Carioca-bardzo wspolczuje,ale mam nadzieje,ze Stas szybko upora sie z kaszlem i bedziecie jednak na swieta w domku :-)

Moje kochane 30-tki!
Wsapnialych i owocnych Swiat Bozego Narodzenia i aby Nowy Rok przyniosl nam piekny wysyp upragnionych fasolek!!!

wreath12.gif
Kochane 30 chciałabym Wam życzyć spokojnych, rodzinnych i pełnych miłości Świąt Bożego Narodzenia

Kochane dziewczynki,

Mam nadzieję, że przynajmniej część z was mnie pamięta...Byłam przez dłuuugi czas weteranką tego forum. Potem zniknęlam na dłuższy czas- bowiem w moim szarym życiu nic dzidziuiowego się nie wydarzało.. Chociaż zawsze marzyłam żeby tu na 30-tkach obwieścić. że będę mamusią...I właśnie na te święta zdarzył się cud!!! Po raz pierwszy w życiu ujrzałam ukochane, latami wyczekiwanie II kreseczki :-DD. Jestem taka szczęśliwa!!!... teścik robiłam w środę ale z cudowną nowiną czekam do wigilii:-)

Pozdróweczki...;-)

No i oczywiście z wrażenia zapomniałam życzyć wam wszystkim i waszmym rodzinkom,

Wszystkiego dobrego na te Święta...rodzinnej ciepłej atmosfery, pysznego jedzonka, wspaniałych prezentów, no i oczywiście spełnienia marzeń ...
A może, któraś z was wyciągnie szczęśliwy grosik z pierożka i...życzenie sie spełni..:-)

Kochane!!!!

Na zbliżające się Święta Bożego Narodzenia
życzę Wam i Waszym Najbliższym
pokoju serca, zatrzymania się nad tajemnicą przyjścia na świat Boga-Człowieka
radości i miłości,
a w Nowym 2008 Roku szczęścia i Błogosławieństwa Bożego

reklama
Carioca juz wcześniej prosiłam ciebie abyś napisała mi o niedomodze bo gdzieś przeczytałam że miałaś. Jak szybko zaszłaś w ciążę i jak ona przebiegała?
daj znać.:-)

Do góry