reklama
u nas niestey sytuacja rozwinela sie w piatek tak szybko, ze teraz Stas jest w szpitalu. Zaczelo sie od katarku w nocy, maly zaczal pokaslywac, umowilam sie wiec szybko do lekarza, cale szczescie bo jego kaszelek zaczal byc coraz brzydszy. stas ma zapalenie oskrzeli, na upartego moglibysmy byc w domu, ale ten jego kaszel byl polaczony z dusznosciami wiec nie mialam odwagi zostac z nim w domu na noc. Jest juz coraz lepiej, niestey dostal antybiotyk. Szptala w Gdyni dobrego nie uswiadczysz - Redlowie to personel najchetniej dobilby łopatą, a w miejskim warunki byly dobre jakies 50 lat temu, naprawde nie przesadzam. Za to personel jest zyczliwy i dobrze przygotowany. Wyjdziemy albo jutro albo po swietach. Ja wpladlam tylko na chwile sie przekapac, zmienic ubranie i wracam, bo maz nie ma cycków.
Więc życzę Wam zdrowych wesolych swiat.
Więc życzę Wam zdrowych wesolych swiat.
Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
Carioca-bardzo wspolczuje,ale mam nadzieje,ze Stas szybko upora sie z kaszlem i bedziecie jednak na swieta w domku :-)
Moje kochane 30-tki!
Wsapnialych i owocnych Swiat Bozego Narodzenia i aby Nowy Rok przyniosl nam piekny wysyp upragnionych fasolek!!!
Moje kochane 30-tki!
Wsapnialych i owocnych Swiat Bozego Narodzenia i aby Nowy Rok przyniosl nam piekny wysyp upragnionych fasolek!!!
Majeczka
30-tki , przyszłe mamusie
Kochane dziewczynki,
Mam nadzieję, że przynajmniej część z was mnie pamięta...Byłam przez dłuuugi czas weteranką tego forum. Potem zniknęlam na dłuższy czas- bowiem w moim szarym życiu nic dzidziuiowego się nie wydarzało.. Chociaż zawsze marzyłam żeby tu na 30-tkach obwieścić. że będę mamusią...I właśnie na te święta zdarzył się cud!!! Po raz pierwszy w życiu ujrzałam ukochane, latami wyczekiwanie II kreseczki
D. Jestem taka szczęśliwa!!!... teścik robiłam w środę ale z cudowną nowiną czekam do wigilii:-)
Pozdróweczki...;-)
Mam nadzieję, że przynajmniej część z was mnie pamięta...Byłam przez dłuuugi czas weteranką tego forum. Potem zniknęlam na dłuższy czas- bowiem w moim szarym życiu nic dzidziuiowego się nie wydarzało.. Chociaż zawsze marzyłam żeby tu na 30-tkach obwieścić. że będę mamusią...I właśnie na te święta zdarzył się cud!!! Po raz pierwszy w życiu ujrzałam ukochane, latami wyczekiwanie II kreseczki
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Pozdróweczki...;-)
Majeczka
No i oczywiście z wrażenia zapomniałam życzyć wam wszystkim i waszmym rodzinkom,
Wszystkiego dobrego na te Święta...rodzinnej ciepłej atmosfery, pysznego jedzonka, wspaniałych prezentów, no i oczywiście spełnienia marzeń ...
A może, któraś z was wyciągnie szczęśliwy grosik z pierożka i...życzenie sie spełni..:-)
Wszystkiego dobrego na te Święta...rodzinnej ciepłej atmosfery, pysznego jedzonka, wspaniałych prezentów, no i oczywiście spełnienia marzeń ...
A może, któraś z was wyciągnie szczęśliwy grosik z pierożka i...życzenie sie spełni..:-)
Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
Majeczko- pamietamy cie i cieszymy sie razem z toba! Gratulacje!!!
Eschenbach
Kochane!!!!
Na zbliżające się Święta Bożego Narodzenia
życzę Wam i Waszym Najbliższym
pokoju serca, zatrzymania się nad tajemnicą przyjścia na świat Boga-Człowieka
radości i miłości,
a w Nowym 2008 Roku szczęścia i Błogosławieństwa Bożego
Na zbliżające się Święta Bożego Narodzenia
życzę Wam i Waszym Najbliższym
pokoju serca, zatrzymania się nad tajemnicą przyjścia na świat Boga-Człowieka
radości i miłości,