reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
cześć skowronki

szyszunia ja już jestem z kawką , ja późno wstaje bo koło 10 ;-)a że jestem ostatnio padnięta to nie mogę się zwlec z łóżka ,co do babci to współczuję i wiem co czujesz ....My dzisiaj mamy ortopedę do dziadka i rehabilitanta no i jutro ma być urolog i powiedzieć nam co z tym rakiem cewki moczowej mamy dalej robić ,bo niby wycielii udrożnili ale wyniki kiepskie :baffled:

i proszę szybciutko dać znać czy siusiak duży :-p &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& no i jak chłopak to wódkę mi stawiasz kochana we Wro :-D i swojego eMa ode mnie pozdrów jak chłopak będzie :-p:-p:-p

Gatto tulę mocno i szybko wracaj do Nas a zwłaszcza do Cristinki :*********

Aleksis my w tym roku jedziemy do Rogoznica 2013 | Rriwiera Primosten mamy zabukowane noclegi w apartamencie 8 osobowym ze znajomymi z dwójką dzieci :confused2::baffled: 6 i 8 lat nie wiem jak ja to przeżyje :baffled::angry::crazy::eek::szok:i mamy jakieś 50 m do morza cisza i spokój a ceny za Nasz apartament wahają się od 80 d0 110 euro jak chcesz coś więcej to na priva mogę podrzucić ;-):tak:

Ani@k takie kopniaczki to super sprawa chyba co?ciesz się bo nie długo będzie rozrabiał już w domu :***
katiuszka ja obiad?

kok.o jak noc przepracowana czy przespałaś dzisiaj coś?
Muma ?kawka !

tere fere witaj ponownie ,bzzz się mało udziela bo nie ma czasu .

a mnie już brzuchol boli na @ :baffled:

PieknaszyszuniaTak samo jest w Łodzi.:sorry: Aż nie wiarygodne, że może być taka przepaść pogodowa!:no:
A macie jakieś myśli, co do płci?
Ja chciałam chłopaka,bo bardzo lubię chłopców,:tak: lepszy kontakt mam z nimi, mój oczywiście też chciał chłopaka, ale jadąc na USG miałam taki mętlik w głowie, że stwierdziłam, że chyba lepiej jak będzie dziewczyna, bo córcia to zawsze przy rodzicach, a chłopaczysko to skończy 15lat i tyle go było... hihihihihiihi. :-D

zuzanka to widzę, że tak masz z dziećmi jak ja. Kocham i lubię tylko mojego brzdąca i chrześniaka, za resztą dzieci (znajomych i rodziny) nie przepadam. Niby lubię się z nimi bawić, ale nie za długo. Najlepiej, że zwykle dzieci przyklejają się do mnie...a ja mam wtedy głupią minę. Ale może teraz się to zmieni, gdy swoje zacznie rozrabiać. hihihihihihihihi

Ostatnia edycja:
Tere fere ja chce zdrowe, a eM córeczkę :-D
Zuzu ty śpiochu, ale Ci dobrze z tym leżakowaniem:-) Lepiej trzymaj kciuki, za Ł bo jestem ciekawa czy uroni łzę:-D:-D:-D
Kciuki za dziadka! Moja babcia wlasnie jest na usg teraz jamy brzusznej. Coś czuje ze daje im popalić.
Wyobraźcie sobie ze jak wczoraj dzwoniła na 999 to oburzona ze nikt nie odbiera, mowie zadzwoń na 112, zadzwoniła i opierdzieliła z góry na dół dyspozytorkę :eek: 80-letnia temperamentna babka:angry:

hejka:-)
ulalaaa ale plotkujecie od rana;-):-) a my pospaliśmy dzisiaj do 9:szok::-) ja przezornie poszłam spać już o 22, w razi ejakiś akcji noco-porannych, a tu taka niespodzianka:tak:Mały teraz lezy na macie i masakruje zabawki:eek: jezuuuuu znowu mu się przypomniało warczenie:baffled: i to z zdwojoną siłą!!!! oszaleć można!!! gadam, proszę, tłumaczę...ale gdzie tam:no: mam nadzieję, że do wyjazdu do Polski mu to minie, bo wstyd będzie na całą wieś, co to za dzikusa przywiozłam:eek: nagrałabym Wam film dla uwiarygodnienia, ale aparat wysłany do Polski.
ani@k dokładnie takie miny robię jak Młodego karmię albo się zastanawiam co by mu dać :-D a czoło też marszczę!!!:-D
O rannyyyy no i popisałam już...już się wydziera.
Wpadnę później!!!

Szyszka zdrowe to bezapelacyjnie. Ja przez całą ciąże modliłam się o zdrowe. :tak::-)
A widzę, że babka nie da sobie w kaszę dmuchać, ustawia personel w szpitalu na pewno, aparatka!:-D

katiuszka normalnie oczy Ci wygniły pewnie po tylu godzinach snu!

Hejka,

Ja pod Łodzią i wg mnie zimno nie jest tyle, że słonka nie będzie raczej:no:

Szyszunia &&&&& za usg i babcię , ja też się opiekuję dziadkami i wiem co to znaczy ale uważaj w tym szpitalu, niestety staruszkowie często mają paskudne infekcje różne a Tobie to teraz zupełnie niepotrzebne.

Gatto - jeszcze jeden dzień i będziesz tulić Malutką i Mamusia Ci podogadza - fajnie :tak::-)

zuza no kawkę właśnie kończę a do Ciebie wysyłam &&&&&&&&&&&

Ja też ostatnio nie mogę się zwlec z łóżka, jak Olka biorę ok. 6.30 do siebie to tak do 9ej leżymy i on chyba cały czas ssie albo przynajmniej ciamka mojego cycka a ja na półśpiąco. Robię już teraz takie barykady z kołder dookoła bo się boję, że zasnę porządnie a on spełznie na podłogę:baffled:

Ani@k - Siłacz albo doktor , hmmm:-D Ale fajnie Ci z tymi ruchami, to najlepsze co się człowiekowi w ciąży przytrafia, oprócz usg u Magika oczywiście:-)

tere fere - super, że Ci się trafił taki egzemplarz:tak: Moje pierwsze dziecko takie było, ech... Ale podobno każde jest inne:-p

katiuszka - musisz nam koniecznie warczącego Julka pokazać !! A nie możesz telefonem ??:-)

Aaa wczoraj przyszła wanienka dmuchana, jest super !! Później zrobię Wam fotę poglądową Olka w niej:happy:

Aleksis - koniecznie przyjedź i do mnie !!!:-D Aż tak zapuszczonej chaty nie mam ale przydałaby mi się pomoc , zapewniam dobre winko i dobrą zabawę od bladego świtu :confused2:

Popatrzę co tam w wyprzach netowych,
Miłego dnia !!!

Ostatnia edycja:
tere fere dobrze to ujęłaś babka aparatka:-D:-D:-D zacznę tak na nią mówić....
co lepsze słucha swoich starych znajomych 80-90-latków i pie.przą jej ze takie to badanie czy inne jest mega inwazyjne i żeby nie robiła bo bedzie sparaliżowana itp:angry:, rok temu to kazała po siebie przyjechać bo ona się wypisuje bo nie da sobie czegoś tam zrobić:no:, a juz wtedy lekarka wspomniała mi o raku, no czy to mądre!! nóż w kieszeni się otwiera...:eek:

Katiuszka i Muma ale śpioszki z Was, ja juz też chcę się tulić do mojego bobucha pod kołderką, dobrze ze kobiety dłużej w ciąży nie chodzą:-D jak słonie na przykład :-D:-D:-D

A propos USG. Na każdym filmiku z badania mój bąbel ssie prawego kciuka, słodkie to było.:tak: Tylko teraz gdy ma prawie 4 miesiące znowu mu się to przypomniało. No i zaiwania w nocy.:baffled: Co prawda tylko w nocy, ale naczytałam się, że będzie tylko bardziej ssał, aż w końcu samo zaniknie. Czytałam tylko te lekarskie portale, nie fora, ale Timek jest książkowym przykładem, smoczka nie weźmie do ust, żadnego!:no: Zakładałam rękawiczki i nic, tak głośno mlaska, że sam nie może usnąć wybudzony w nocy. O tyle dobrze, że używa tego kciuka tylko do uśpienia się kilka minut i sam potem wypluwa. Pomaga jak mu pieluszkę daję do rączki, to wtedy ją ciućka, mizia się po pyszczku, ale nie zawsze. :eek:

reklama
Katiuszka ja tez chce zobaczyc warczacego Julka! :)
Szyszka jestem w szpitalu bez gattinki oczywiscie, zreszta cala ladnie radioaktywna:)
Muma nie moge jej przytulac przez tydzien jeszcze.
Moj tato mi powiedzial, ze jak wroce to bedziemy chodzic na piwo, bo wyplukuje dobrze ten jod ;)
Pozdrawiam Was serdecznie !!

Do góry