reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ani@k,ostatnio jest to coraz częściej,takie kłótnie.....:-(,a przed wizyta i po wizycie to już szczególnie:-:)-(.......wiecie co?????...........wstyd sie przyznać,ale Wam się przyznam...wczoraj padło hasło ....ROZWÓD......:-:)-:)-:)-(
no to sama widzisz ze nie jest wesoło i jeszcze dorzucasz do pieca!
WYLUZUJ I DOCEŃ MĘŻA

reklama
czesc
ja na szybko, nie doczytałam wszystkiego niestety...nadrobie wieczorkiem
zuzka no zerknęłam, noooo.. pewnie chcesz wiedzieć co me wprawne oko wypatrzyło?;-)ano wypatrzyło 29.06 taki znaczek II :-):tak: (a raczej " +" ;-)) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bardzo obiecująwy wykresik:tak:

dziewczynki doczytam póżniej. W nocy do 5 siedziałam nad robotą (pilna "na już"), spałam 2,5 h i teraz siedze i kończe (na tyle na ile Młoda pozwala). A jeszcze kilka takich zadan na cito mam wiec kilka dni mam z głowy.
Srednio przytomna jestem, wyspie sie chyba jak dzieć 18 lat skonczy;-):-) ...ale wtedy to trza bedzie zarabiac na markowe ciuchy...to nie wiem... moze jak studia skonczy to sie wyspie;-):-)
papa do wieczorka

kok.o wariatko no wypatrzyło ,wypatrzyło zwłaszcza ,że oko zaspane powiadasz :-p

do 29.06 to tempka spadnie na łeb na szyję ;-) rozumiem,że cykl mi się przesunął?

Aaronka no super!!!!!!!! Jagódka będzie ślicznie wyglądać :tak: a to już Ją wydajecie za mąż??? ;-):-)
Kasica pamiętasz jak pisałaś o tym jak się Adam wkurzył gdy u jego rodziców dali mu popalić??? i jak wrócił do domu bo go wkurzyli??? TY jesteś jego oparciem.. to od Ciebie ma usłyszeć DAMY RADĘ
gdy Ty będziesz radosna On też bedzie radosny.. ile jesteście już po ślubie??? postaw się w jego sytuacji - ciągłe dąsy, fochy, żale, płacze - no jak On ma się czuc??? dziś po pracy to ja bym mu taką kolację uszykowała we dwoje i tak mu otuchy dodała.. ze zapomniałby o tym słowie ROZWÓD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko że taki stan rzeczy cza pielęgnować a nie się smucić!!!!!!!!!!!!!!! no Kaśka!!!!!!!!! weź się w garść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kok.o eMa na ulop wygoń.. narazie na 2 tyg. wyśpisz się i bedzie git!!!! :tak:
Zuza Ty nie czaruj tylko Kok.o słuchaj!!!!!!!! już paplasz bzdury, siedź cicho i pal w piecu - tempka nie spadnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! paniatno????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Człowiek poszedł sobie kawkę wypić a tu rozwody, wesela, babcia w szpitalu, oj dzieje się..
Mam nadzieję, że się wszystko ładnie poukłada:tak:

My się zbieramy na spacer, znów bardziej duszno niż na zewnątrz i jakoś nie mogę tego wywietrzyć, chyba za dobrze jest ocieplony;-)

kok.o ja też nie wiem kiedy się wyśpię.. Moja Babcia mówi, że dopiero po śmierci się wyśpimy wszyscy:-p

zuza-
no wykres masz odlotowy, żeby nie powiedzieć, że zajebisty !!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziewczyny,ja doskonale wiem,jaka powinnam mieć postawe,i podejście do sprawy!!!
Powinnam być bardziej radosna i uśmiechnieta i mówic i WIERZYĆ,że uda nam się!!
Wiem,że powinnam wyluzować i to bardzo wyluzowac....
Że musze byc mniej nerwowa i bardziej miła dla Adama...
Że pwoinnam podtrzymywać NAS oboje na duchu.....
Ale...ja sama najchętniej zaszyła bym się w kącie i ryczała cały dzień......oto jest moja postawa!!!!,moje podejście!!płacz,zamartwianie się,stres,nerwy...brak wiary.......
Nie umie tak jak Adam usmiechnąć się i powiedzieć GŁOWA DO GÓRY!!!!!On potrafi.................ja nie!!!!!!!!!!!!!.......i wiecie co???...jak wrócę pewnego dnia z pracy,a jego nie będzie,to nie zdziwi mnie to.....:-(

Kasica my tu kiedyś (dawno moze jakieś 2 tysiące stron wcześniej) przerabiałyśmy temat 'krów rozpłodowych' wydaje mi się ze trzeba odpowiedzieć sobie na pytanie na czym tak naprawdę nam zależy.. na mężu czy na jego plemnikach.. doskonale wiemy jak się czujesz.. kazda z nas tak się czuła :tak: i z wielkim szacunkiem dla wszystkich dziewczyn - Zuza (zobacz w Jej sygnaturce ile czasu się stara) chyba najbardziej moze się wypowiedzieć jak żyć aby nie zwariować.. bo można.. Kasia trzymam kciuki abyś szybko znalazła tą odpowiednią scieżkę która poprowadzi Cię ku szczęśliwości a żal i smutki zostaną zakopane i zniszczone &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry