reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Zuzanka...a teraz w PL chyba ma wejść jakaś refundacja inVitro??...w tv kanapkowej kiedyś była o tym mowa...
Obejmować miałoby:

-pary również nie będące w związkach małżeńskich
- do 40 roku zycia
- które mają udokumentowane że się leczyły przynajmniej przez rok

Ani@k
misie znajdziesz pod tym linkiem
http://needleart.pl/index.php?cPath=3_4_20_21
Natomiast nie przychodzi mi do głowy żaden wyszywany wierszyk...
Widziałam gdzieś natomiast abecadło, z niego można byłoby ułożyć jakiś wierszyk, ale wydaje mi się, że obrazek miałby wtedy rubensowskie gabaryty.

Patryk śliczne imię. Moja koleżanka która urodziłą w tydzień przede mną, też ma Patryka.
Tylko wytłumacz i o co chodzi z tą coca colą

kasica ze spokojem. Ja nieznoszę się kóćić z Mężem, dlatego to robimy b. sporadycznie. Jednak jak już się nam zdarzy mała batalia, zawsze wyciągam z tego wnioski, bo jak się chwilę później zastanowię to o co się czepiam, nie ma zanczenia, a zazwyczaj jest to jakaś pierdółka.

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki,

Niedawno się ogarnęłam, całą noc burza była, deszczysko i grad i ciągle się budziliśmy i tak na dobre to po 8mej zasnęliśmy z Olciem:tak:
Potem segregowałam jeszcze rzeczy do wyrzucenia bo dzisiaj ostatni raz przyjeżdza śmieciara z firmy śmieciowej i nie wiadomo co potem tzn kiedy i jak gmina zacznie to ogarniać:-) Pewnie zawalą nas tu sterty pieluch do czasu następnego odbioru ;-)

kasica - no dziewczyny już wszystko napisały... Jest lepiej, więc no stress , zadbaj o siebie i Adama i &&&&&&&&&&&&&&&&&

zuza kurczę, tak to jest z tymi dziadkami, ja też wiem, po prostu to wiem, że przed wyjazdem coś się będzie z nimi działo - nie ma tak żeby wszystko było super:happy2: Dziś mam rocznicę jak mi matka dziadków wystawiła pod płotem, brrr , jak sobie przypomnę to aż mi się słabo robi;-)

katiuszka - z tym jedzeniem to dokładnie tak jest jak napisałaś , ale ja bym nie dawała mleka od razu - odczekaj z godzinkę może :-) A na obrusy trzeba uważać, niestety już na wszystko trzeba uważać teraz u mnie bo jest powoli wszędzie a co to będzie jak zacznie się przemieszczać na dobre. Ostatnio siedział sobie na foteliku do karmienia w bezpiecznej odległości od firanek, a mamy takie tzw makarony. Chwila moment, patrze a on już trzyma pęk tych sznurków w garści i żuje ten kurz:-D

Ani@k - łączę się z Tobą w niechęci do pomidorowej ,bleee, Niech żyje ogórkowa i żurek !!!:-D

Oj muszę kawę, ale wrócę:-p

zapomniałam.. cześć Tere Fere :-) widać że Timek jak najbardziej zadowolony :tak: poopowiadaj troszkę o Nim :tak:

Zuza nooo.. mam długie ząbki na pomidorówkę :tak: wszystko mi w niej nie pasuje - zapach, kolor, smak i wszystko to o czym nie pamiętam ;-) a co mogłabym jeszcze wymienić

katuiszka lot zleci, ze ani się obejrzysz...musisz mieć ulubione rzeczy Julka, żeby go ew. zabawić, a wcale tak być nie musi, może być tak zaabsorbowany lotem ze hej...będę trzymać kciuki...:tak:
Zuzu babcia w szpitalu wylądowała :wściekła/y: karetka ja zabrała, jadę do niej po pracy.
Udali nam się "dziadkowie", dużo zdrówka Waszemu życzę!
Aleksis trzymaj się dzielnie, oby @ szybko minęła i do dzieła.

aaronka ma wejść ale kiedy ??:confused::dry:
Muma no właśnie tak jest i nie wiadomo czego się spodziewać z tym dziadkiem :-(aż się boję pomyśleć ile trzeba będzie się nagadać ,że jest pod dobrą opieką i nic mu nie będzie:sorry:
u Nas od 4 do 7 burrza była :dry:

o masz szyszunia nie denerwuj się tylko nie mamy wpływu na pewne rzeczy i sytuacje :*** tulę
Aleksis jak samopoczucie dzisiaj?

zuzanka, mówili ze od 2014. W 2013 mają trwać jeszcze konsultacje medyczne.

a my zaszaleliśmy i Jagodzie na wesele kupiliśmy :

Wojcikonline.com - Ubranka dla dzieci, dziewczynek, chłopców, odzież dziecięca - firmowy sklep internetowy Wójcik Fashion

i do tego
Wojcikonline.com - Ubranka dla dzieci, dziewczynek, chłopców, odzież dziecięca - firmowy sklep internetowy Wójcik Fashion

wkońcu po raz pierwszy zostanie przedstawiona rodzinie:)

katiuszka
, czytam co piszesz o diecie Julka -- wielki szacun..Nas czeka wizyta pod koniec miesiaca, mamy wtedy zaczac cos wprowadzac do repertuaru:) ja bede sie dopytywac co i jak, bo poki co jestem zielona jak szczypiorek na wiosne
...

Ostatnia edycja:
reklama
Ani@k,ostatnio jest to coraz częściej,takie kłótnie.....:-(,a przed wizyta i po wizycie to już szczególnie:-:)-(.......wiecie co?????...........wstyd sie przyznać,ale Wam się przyznam...wczoraj padło hasło ....ROZWÓD......:-:)-:)-:)-(

Do góry