reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

reklama
"Holiday" z Cameron Diaz i Kate Winslet...super film,bardzo mi się spodobał :)
A poza tym,taka bajka "Minionki rozrabiają"...no dziewczyny,lałam ze śmiechu jak głupia,a Sara w ogóle zwariowała na tym punkcie :tak:
Oprócz tego,polecam film-anime (czyli japońska animacja) "Perfect Blue"...Jest to w sumie thriller,ale bardzo dobry i można się rozwodzić dość sporo na temat zakończenia i motywów...
"Spirited Away"..też japońska animacja,fantastyczna fabuła...uwielbiam to....:-D
"Jestem na tak" z Jimem Carrey'em...fajna komedyjka :-) Polecam wszystko...oczywiście kwestia gustu,ale...jednak zachęcam :-)

"World war Z" :tak:
"Terminal"
"City of Angels"

Dzięki dziewczyny, za słowa pociechy... Ja wiem, że tym testom nie można do końca ufać. Ale jednak w 23dc owulacja mogłaby się łaskawie pojawić.. No ale rzeczywiście, nie znamy dnia ani godziny. Jednak ja jestem teraz zbyt becząca i ogólnie podłamana na sex. Jezu.. Co mi się porobiło.

"Wielkie wesele" - miał niedawno premierę. Bardzo fajny, ciepły film :)

Celta - robiłaś jakieś badania w ogóle? Na długie cykle polecają niepokalanka mnisiego (ale też nie każdemu służy). Ja sama biorę z innych przyczyn, ale mam nadzieję, że pomoże.

Ostatnia edycja:
Tak Cyntia, zrobiłam mnóstwo badań po stracie dziecka.
O tym niepokalanku nic nie słyszałam, muszę poczytać. W tym cyklu mniej więcej do 15dc piłam za to zioła mające wspomagać owulację. Do tego clostilbegyt.. No jeśli po tym wszystkim owulacja jednak nie wystapi/iła to ja już nie mam pomysłu.

Już się przedstawiam :) Mam 26 lat, w listopadzie poroniłam w 8/9 tyg. Wtedy udało mi się zajść w pierwszym cyklu. Teraz będzie 7 cykl jak się staramy (dziś @przyszła!!!) i się nie udaje :( ;(

Celta - szukaj też pod nazwą Castagnus :) (to nazwa niepokalanka w postaci tabletek, ponoć też kropelek firmy Herbapol). Wpierw poczytaj albo i nawet zasięgnij porady lekarza. Tak zachwalam, a sama nie wiem czy u mnie podziała :sorry:
Póki co czekaj. Jakoś tak wierzę, że będzie owu! Doczekasz się, zobaczysz! Mierzysz temperaturę?

Ailatan - no szkoda. Natura jakaś taka przewrotna jest.. Tulamy..

reklama
Cyntia, niestety temperatury nie mierzę, pomyślałam sobie, że to bez sensu, bo prowadzę strasznie nieuregulowane życie, że tak to nazwę. Później pomyślałam, że może jednak warto, ale że zacznę od nowego cyklu i tym sposobem - nie mierzę póki co.
Ale tak jak piszesz, na razie poczekam. Zresztą nic innego nie mogę zrobić :tak: może jakoś wytrzymam..

ailatan cześć :-)

Do góry