reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

napewno dam znac
dzis jestem troche nerwowa
zaluje ze dzis nie zrobilam tego testu
mialabym to zglowy
ja dostalam od kolezanki jeszcze przed ciaza rozowa czapeczke
mowi ze zna taki przesad ze kupuje sie cos na zachete
i wtedy taka plec rodzisz jakie ubranko kupione
no zobaczymy

aha zobaczcie moj suwaczek
wyrownal sie
i tak bedzie przez 4 dni a pozniej doda dobie tydzien i na koniec znow sie wyrowna
dziwnie nie
ciekawe dlaczego tak odlicza

reklama
Hej :-)
Ja właśnie po wizycie,wszystko gra tylko drożdże mi się przyplątały :sorry: tak myślałam bo już mnie tak swędziało że tantum rosa i maść nie pomagały...
Dostałam Pimafucin w globulkach i Lactovaginal w globulkach,mam brać jedno rano a drugie na noc...
Mam też wyznaczone usg na 15 lipca,już nie mogę się doczekać :-D

Acha,pytałam też mojego gina o te ryby w ciąży a konkretnie łososia wędzonego i on osobiście nie widzi przeciwskazań :tak: uspokoił mnie trochę ale na wszelki wypadek jednak nie będę już jadła nic zakazanego ;-) co ja nerwów zjadłam od tego poniedziałku....:confused2:

Beatka-trzymam kciuki za jutro :tak:
Mała_Mi-gratuluję synka a imię może sobie sam "przyniesie" jak się urodzi :tak:
Ollena-faktycznie dziwny masz ten cykl,albo coś się poprzesuwało albo musisz jeszcze parę dni poczekać na pozytywny wynik :-) i trzymam kciuki żeby Wam się we wspólnym życiu poukładalo :tak:

Ja zaraz mam gości a potem jadę do bratowej na działkę na weekend,chociaż pogoda ma ponoć nie rozpieszczać :eek:

Miłego weekendu!!

monico,u mnie 26dc.
I czekam na @.
Bo z tego cyklu raczej nic nie bedzie.
I nie wiem,co w przyszlym.
Bo moj M wyjezdza w delegacje,na tydzien.:-(
Prawdopodobnie w tym czasie co maja byc staranka:wściekła/y:

dido nic nie wiadomo dopóki @ nie przyjdzie to pozostaje mieć nadzieję

ja dorwałam w koncu tą kapustę :-) w jednym sklepie w miescie a zlatałam ich kilka włącznie z rynkiem, tylko boję się robić :cool:

MałaMi gratulacje!!!
Dido
ty nie mów nic dopóki @ nie przyjdzie. U mnie też byłam pewna ,że nic z tego a i u Olleny nie wiadomo czy coś jednak nie zaskoczyło.
Ollena w takim razie życzę Ci żeby wszystko się jakoś wyjaśniło i ułożyło:tak:
Jagienka no widzisz , dobrze ,że gin Cię uspokoił. No i dobrze mi się zdawało ,że lactovaginal można w ciąży brać więc jak któraś miewa takie grzybkowe historie to można sobie brać czasem profilaktycznie ,żeby zakwasić środowisko:tak:
Beatko będę też trzymać kciuki jutro i mam nadzieję ,że będziesz od jutra spokojna i szczęśliwa.
Monico rób rób ten test i przeslij mi kapustę bo u mnie nie ma;-):-D
Och tak sobie myślę ,że do usg na którym poznam płeć jeszcze tyyyyyyyle czasu. Jak ja zniosę to czekanie:eek:

Beatko i nie wiem czy to ma znaczenie, ale pierwszy raz wysiusialam sie gdzies o 4 a potem o 8 i to niby ten drugi mocz, ale chyba nie ma znaczenia?

Hej dziewczyny.
Jestem tu nowa, ale kilka dni śledzę wasze wypowiedzi. Interesują mnie wyniki testów na płeć dziecka i potwierdzenia ich przez lekarzy. Jestem ciekawa czy te testy są wiarygodne, ja uważam że tak, chociaż moja koleżanka ma odmienne zdanie. Na polskich stronach piszą, że test jest wiarygodny, moja koleżanka zaczęła czytać fora angielskie i twierdzi, że te testy to oszustwo. Może mówi tak, bo z testu wychodzi trzeci syn. Co wy o tym myślicie?

reklama
monico no nie wiem jak to z ta kapusta bo sama sie wiele razy zastanawialam
ale ja jak robilam w 6tc test z kapusty to wyszedl mi taki ciemny jak u ciebie orginal
a ph paskowe mialam 5
wiec nie wiem jak to sie ma co do plci
wg kapuscianych teorii wychodzi ci syn bo zrobilo sie rozowe
a wg ph kapusty to dziewczynka bo odczyn kwasny zawsze bedzie rozowy
dlatego ja sie nie zaglebialam w to ph kapusciane
tylko patrzalam jaki ma byc wynik
ze cimny fiolet dziewczynka a rozowy chlopak

filotet zalezy o jakie testy ci chodzi
bo zadne testy nie daja 100% gwarancji tak samo jak usg
ja od dawna jestem zaglebiona w fora ang. i ameryk.
i zdania sa podzielone
jednym sie sprawdzaja a innym nie
ale jesli chodzi o intelligender
to dziewczency wynik 90% a chlopiecy 80%
a jaki test twoja koleznka robila?

Do góry