reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama
siuniab

Wpisy profilowe Ostatnia aktywność Wpisy Grupy O

• Siuniabku przepraszam, wcześniej nie doczytałam,,,,
    przykro mi z powodu Twojej obecnej sytuacji :(
    tulę mocno i trzymam kciuki za rychły spokój dla Ciebie i całej Twojej rodzinki :)
    Az sie poryczalam...taka jakas wrazliwa sie ostatnio zrobilam no....Gratulacje Skarbeczki.Najwazniejsze ze juz wszystko dobrze i malenka jest z jej mamusia....Czekamy na foteczki ale zaloze sie ze jest przesliczna:)No w koncu mamie i babci niczego nie brakuje:)))))Przytulaski dziewczyny:))))
    Moja córcia dziś urodziła oleńkę przez cesarskie cięcie oleńka była zaplątana w pępowinę i było zagrożone mojej wnuczeńki życie,ale jest już ok z siuńką i oleńką,mało warzy 2kg 24 dkg długa 48 cm,
    na pewno wszystko będzie dobrze, mocno trzymam kciuki!! a Oleńka szybko podrośnie, jeszcze Kasia się zdziwi, że ma taką dużą córeczkę :) dobrze, że Kasia ma mamę i męża, na których może liczyć, to bardzo ważne :) czekamy do środy, pozdrawiam serdecznie!
    trzymam mocno kciuki za Kasię i Oleńkę, niech dziewczyny jeszcze chwilkę poczekają,a jak nie to z radością przywitamy maleństwo :) najważniejsze, żeby dziewczyny zdrowe były!
  • Ładuję…
  • Ładuję…
  • Ładuję…
  • Ładuję…
Do góry