reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama
ada1989

Wpisy profilowe Ostatnia aktywność Wpisy Grupy O

• Czesc Ada !
    Po trzech latach niewchodzenia na forum, weszlam z ciekawosci na styczniowki 2013 i kogo widze? Niesamowite! Razem bylysmy w Majowkach i teraz spotykamy sie w styczniowkach 2013:)Jak tam rosnie twoj syneczek? Strasznie szybko minely te trzy lata.
    Na kiedy masz termin? U mnie jeszcze nie wiadomo bo mialam nieregularny okres ale mnie wychodzi polowa stycznia.Pozdrawiam cieplo Justyna
    Witaj Ada :)

Dzis dołączyłaś do "styczniówek", ja jestem na forum od kilku dni. Gratuluję 2 kresek! :) Tak jak Ty też mieszkam w uk, mam męża i pieska :) I odnośnie pieska właśnie mam pytanie - niedługo będziemy szukać nowego lokum tak, żeby na jesieni się przeprowadzić. Czy miałaś dużo problemów ze znalezieniem landlorda, który zgadza się na pieska? My swojego przywieźliśmy z PL, ale landlord wiedział i się zgadzał na psa zanim jeszcze po niego pojechałam. Jak było u Ciebie? Może masz jakieś rady?

Pozdrawiam
    Kaja28
    Witam
    Ja również mam synka z 24 kwietnia tego roku. Dziś mamy już 7 miesięcy. Gratuluję pociechy:))))
    Witaj...widze ze masz cudowne dzieciatko....zwróciłam uwage na date porodu bo moja córeczka ukochana Wikusia też przyszła na świat 24 kwietnia ...pozdrawiam cieplutko i zyczę duzo zdrówka dla Twojej pociechy i dla was.....Beata
    Witaj Ada! Milo,ze dolaczylas,jestes pierwsza! Widze,ze ciaza juz zaawansowana-gratuluje.U mnie poczatki..jesli to faktycznie TO,niedlugo sie dowiem.Pozdrawiam serdecznie!
    Hej Ada:) Co slychac u ciebie?? jak tam twoje malenstwo ?? szykuje sie juz do wyjscia?? kiedy ty masz termin???
    Pozdrowionka
  • Ładuję…
  • Ładuję…
  • Ładuję…
  • Ładuję…
Do góry