reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama
Herbata

Wpisy profilowe Ostatnia aktywność Wpisy Grupy O

• nie mam pojęcia co sie stało, ja mam problem z wysyłaniem ale nie wiem czy ktoś inny może do mnie wysyłać !!!
    ale jest śliczna !!!!!!!!!!!!!!! sama słodycz naprawdę !!!!!!!!!!:):) i jaki tatuś dumny :) super !!!!!!!!!!!!!!!! rośnie jak na drożdzach :)
    Jaś zdrowy, zaczyna sie stawiać , mówi coraz wiecej, ogólnie OK
    jak sie czuje???????????? szkoda gadać !!!!!!!!!
    witaj słoneczko Jak sobie radzi piękna i młoda mamusia????????????????? jak malutka ????????????? nie wiem nawet czy jakies zdjęcia wstawiałas małej ostatnio, jak tak to prosze mnie coś przysłać bo na pazdziernik w ogóle juz nie wchodze!!!!!!! malutka pewnie daje Wam mnóstwo radości :) opowiadaj co słychać :) fajnie ze sie odezwłaś do mnie :*
    przepraszam ze tu pisze ale nie moge coś wiadomości wysyłać ,
    Nadal, chyba dla Oliwii się nie śpieszy:-p Chociaż teraz leże sobie i coś w krzyżu mnie pobolewa, może to początek? Ale żadnych innych sygnałów nie ma:crazy:
  • Ładuję…
  • Ładuję…
  • Ładuję…
  • Ładuję…
Do góry