reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

Zaliczyłam regeneracyjną drzemkę po pracy bo dosłownie padałam ze zmęczenia, ktoś jeszcze musi już iść się położyć bo inaczej nie dotrwa do wieczora?
Ja. ciężko bo mam dwoje dzieci .
Mi takie zaskórniki wychodzą,nigdy tak nie miałam. W sumie dawno temu byłam ostatni raz w ciąży bo 12 lat temu

reklama
Ja. ciężko bo mam dwoje dzieci .
Mi takie zaskórniki wychodzą,nigdy tak nie miałam. W sumie dawno temu byłam ostatni raz w ciąży bo 12 lat temu
No ja mam prawie 5latka ale na szczęście w szkole jest zwykle jak wracam z pracy i mąż go odbiera więc miałam jakieś 50minut na drzemkę 😅 obiad nie zając nie ucieknie

Ja się nie kładę, bo jakbym się położyła to już bym nie wstała 😂
U mnie z kolei na odwrót, ostatnie pół roku cera wariowała po odstawieniu tabletek a teraz się wycisza od 2 tygodni i jest coraz lepiej ☺️
Jak zaskórniki to coś zapycha tą skórę, może za ciężki krem na obecny czas? Moja skóra o tyle, że zrobiła się bardziej sucha więc mocno pilnuję nawilżenia i dużo wody piję.

Ja się nie kładę, bo jakbym się położyła to już bym nie wstała 😂
U mnie z kolei na odwrót, ostatnie pół roku cera wariowała po odstawieniu tabletek a teraz się wycisza od 2 tygodni i jest coraz lepiej ☺️
Jak zaskórniki to coś zapycha tą skórę, może za ciężki krem na obecny czas? Moja skóra o tyle, że zrobiła się bardziej sucha więc mocno pilnuję nawilżenia i dużo wody piję.
Właśnie twarz czysta .
Na plecach mi wychodzą.
Chodzę cieplej ubrana bo mi Wiecznie zimno i pewnie dlatego.
Katar mam od początku raz lepiej gorzej...

Dziewczyny, na 99% zbieg okoliczności, ale wzięłam wczoraj dwie pierwsze tabletki Pueria Uno i przespałam całe 7 godzin bez ani jednej pobudki. Ale też dostałam leki na zatoki i mam w końcu odetkany nos, to na pewno też pomogło :D Spałam tak dobrze pierwszy raz od tygodnia, co za cudowne uczucie! 🥺 najgorsze, że mój organizm mógłby drugie tyle, ale praca czeka 😂

Ja też dziś spałam prawie całą noc, obudziłam się tylko sprawdzić która godzina. Zrobiłam sobie dziś wolne bo wczoraj czułam się tragicznie i chciałam dziś odpocząć. Ale żeby nie było za pięknie obudziłam się z bólem głowy i cala spocona 😰 już dawno nie byłam tak spocona po nocy - ostatni raz chyba w połogu

Dziewczyny czy macie już mdłości albo może miałyście w poprzednich ciążach? Ja od wczoraj mam tak, że jak tylko poczuje głód od razu zbiera mnie na wymioty, ale zjem cokolwiek i automatycznie przechodzi. W rezultacie muszę jeść co chwilę, bo inaczej 🤢😂🙄

Dziewczyny czy macie już mdłości albo może miałyście w poprzednich ciążach? Ja od wczoraj mam tak, że jak tylko poczuje głód od razu zbiera mnie na wymioty, ale zjem cokolwiek i automatycznie przechodzi. W rezultacie muszę jeść co chwilę, bo inaczej 🤢😂🙄
Ja dziś zaliczyłam 🤮 po umyciu zębów rano na czczo. Jakoś w 5-6tyg tak miałam teraz w 7+0 mam często mdłości po jedzeniu, bez znaczenia co zjem.

reklama
Ja dziś zaliczyłam 🤮 po umyciu zębów rano na czczo. Jakoś w 5-6tyg tak miałam teraz w 7+0 mam często mdłości po jedzeniu, bez znaczenia co zjem.

To samo miałam dziś przy myciu rano zębów 🙄 na szczęście udało mi się "cofnąć" 😂 dziś jesteśmy w 6+0 czyli chyba wszystko dopiero przede mną 🫣 lekarz podczas 1 wizyty polecił mi w razie "w" Pregna Vomi. Czy ktoś stosował? Sprawdza się? A może macie jakieś inne sposoby? Nienawidzę wymiotować, za wszelka cenę chciałabym tego uniknąć 😂

Do góry