PAULANGELA
Fanka BB :)
Bardzo ładneNa chwilę obecną mamy wybraneJagoda i Oliwia

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo ładneNa chwilę obecną mamy wybraneJagoda i Oliwia
chciałabym żeby to tak działało, pierwszy udany, drugi Biochem i trzeci nieudany. Zobaczymy co teraz mi da losDo trzech razy sztuka!
Ja bardziej myślałam o tym podejściu teraz - biochem, nieudany i teraz mocno trzymamy kciuki!chciałabym żeby to tak działało, pierwszy udany, drugi Biochem i trzeci nieudany. Zobaczymy co teraz mi da los
Ja w pierwszej ciąży miałam tak maleńki, że do końca bluzy czy koszulki nosiłam normalne. Teraz mam większy, wydaje sie, ze dużo większy niż wtedy na tym etapie...Z tyłu. Tak jak w poprzedniej ciążytakże ruchy czuje wyraźnie
a brzuszek jak na 24 tydzień to wydaje mi się dość spory
aż sie boje co będzie pod koniec. A u Ciebie jak ? I jak z szyjka wporzadku ?
Myślę, że to pobolewanie to naturalna rzecz. Mnie też czasem zaboli. Ale ciąża kiedy masz już dwulatka wygląda inaczej niż jak oczekujesz pierwszego dziecka@Pati32 i @PAULANGELA macie już wybrane imię dla waszych pociech ?
U mnie dzisiaj 17+5 i od czasu do czasu czuję takie przelewanie w brzuchu ale nie wiem czy to ruchy czy jelitałożysko jedno mam z przodem a drugie z tyłu
Jagoda i OliwiaMyślę, że to pobolewanie to naturalna rzecz. Mnie też czasem zaboli. Ale ciąża kiedy masz już dwulatka wygląda inaczej niż jak oczekujesz pierwszego dziecka
U nas chyba będzie Natan. A Wy macie jakieś typy dla Panienek?
Też musiałam poczekać do kolejnego cykluHej! Ja w środę rano mam punkcję, dziś Lekarz mi potwierdził, że w moim przypadku transfer będzie odroczony do kolejnego cyklu, ze względu na wysoki estradiol i rosnący progesteron.