Karpatka89
Fanka BB :)
Hej, hej, tak to jaOooooooo, kogo ja tutaj widzę?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, hej, tak to jaOooooooo, kogo ja tutaj widzę?
Średnio mi właśnie idzieHej, hej, tak to jamyślimy jeszcze o ostatniej szansie na rodzeństwo dla synka, ale czy i co z tego wyjdzie, ciężko powiedzieć
Ty za to konsekwentnie realizujesz plan i chyba dobrze Ci idzie?
ja już i stara i jakieś problemy zdrowotne po drodze więc to raczej desperacja niż realne szanse na ponowne macierzyństwo
![]()
Dziękuję ja już po. Pobrano 12 komórek. Jutro będą dzwonić ile udało się zapłodnić.
Super wynikDziękuję ja już po. Pobrano 12 komórek. Jutro będą dzwonić ile udało się zapłodnić.![]()
Tak ze względu na moją koleżankę endometrioze zapładniamy wszystkie.Super wynikbędą zapładniać wszystkie naraz ?
Super.Dziękuję ja już po. Pobrano 12 komórek. Jutro będą dzwonić ile udało się zapłodnić.![]()
Badania mieliśmy jakieś podstawowe, no i kwalifikacje do programu rządowego. Stymulacja może kwiecień a nawet maj bo jeszcze mi wyszła jakaś infekcja więc muszę to przeleczyć, a mi się cykle tak rozjechały, że raz na parę miesięcy dostaję okres po 14 dniach i właśnie teraz tak mam. Także transfer- bo zechcemy też badać zarodki to może w lecie, o ile jakieś uzyskamy.Średnio mi właśnie idzie
Pierwszy transfer po 2 „aniołku” za mną, beta zero. Teraz przygotowuje się do kolejnego ale jak na złość jajo średnio rośnie .. w poniedziałek mam 3 wizytę (podchodzę na naturalnym). Zobaczymy co będzie dalej. Liczę na transfer w sobotę
Ale byłaś już w klinice rozumiem ? Badania porobione ? Kiedy zaczynasz stymulację ?![]()
A No to faktycznie, trochę się zejdzieBadania mieliśmy jakieś podstawowe, no i kwalifikacje do programu rządowego. Stymulacja może kwiecień a nawet maj bo jeszcze mi wyszła jakaś infekcja więc muszę to przeleczyć, a mi się cykle tak rozjechały, że raz na parę miesięcy dostaję okres po 14 dniach i właśnie teraz tak mam. Także transfer- bo zechcemy też badać zarodki to może w lecie, o ile jakieś uzyskamy.
No ale dwójkę już masz na pokładzie, kilka zarodków czeka także trzymam kciuki za kolejny transfer![]()