reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Babyboomowa Mama bardzo potrzebuje Waszej pomocy

Dlatego my czerwcówki 2010 zbieramy pieniążki i zrobimy Kasi jedną , wielką dostawe wszystkiego o co prosiła. Jak ktoś chętny to pisać na PW i wyślę niezbędne dane. Dziękuje Wszystkim za tak duży odzew :)

reklama
powiedz co.lekarze mowia i.gdzie.masz ten przezut? jesli oczywisxie chcesz rozmawiac...jakis czas temu mialam cie.wywolac

Kochana mam duży guz w miednicy który dosłownie położył mnie do łóżka bo naciska na różne narządy i nacieka na pecherz, nerka, moczowod, węzły chłonne, wątroba i płuca. Nie wiem czy czegoś nie pominełam ale już nie ogarniam.

Ale życie z cewnikiem jest straszne :-(

Kasiulka - trzymaj się.

Jeszcze mi dziewczyny podpowiedziały, że istnieją takie formy zakupów jak "cośtam.pl" (np. tesco.pl) i można zrobić Kasiulce zakupy nie wychodząc z domu i do tego koszty wysyłki są dużo niższe albo wcale niż paczką.

dziewczyny zastanówcie się czy jest sens wysyłać paczki i płacić dość sporą kasę za przesyłkę <choć przyznaję nie wiem ile dokładnie to kosztuje>, ja skorzystałam z pomysłu lilijanny i zrobiłam zakupy na frisco.pl . Koszt dostawy mały, nie musiałam też biegać po sklepach i poczcie...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry