reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mikołajki 2013!!!!

My również się piszemy Mateusz(5l.) i Bartek(2l.) i jeśli zdrowie nam dopisze i pojdzie dwojka to idę z mężem...co do dnia jest mi to obojętne...

reklama
my sie na bank piszemy :-))) na niedzielę :-)) gdyż sobota jest pracująca :( i bez szans na wyrwanie się .

Gabi 4.5 roku
Norbert prawie 3 będzie w grudniu ;-)

dodatkowo:

Marcel 2,5 roku (od mojej bratowej co co roku z nami chodzi)

Ja chciałabym zgłosić Szymka (3lata) i Mateuszka (8mc), to dzieciaczki mojej przyjaciółki, była już pare razy jest zachwycona imprezką :-)

Jeśli chodzi o nas to muszę przedyskutować w domu z W czy będziemy się decydować, bo w przedszkolu też będzie Mikołaj i nie wiem czy to nie za wiele... Dam znać..:-)

Hejjjjjjjjjjj
Fajnie ze piszesz wcześniej....bo ja bym chetna była z moimi pannami:tak::-)
Jak na dzis to pasuja mi oba dni,ale kto wie czy w sobote nie wypadnie mi do pracy iść:baffled:...wiec chyba wolałabym niedziele:))))))))))))))):-)
Moje panny to:
Gosia lat 10
Karola lat4
Pozdrawiam:))))))))))))))):-)

Aż się boję zapisywać żeby znowu jakieś choróbska nas nie nawiedziły (jak w zeszłym roku) ale my byśmy byli chętni na niedzielę:Kuba 5l i Wiki 2l.

I ja też z moją dwójką się piszę (4l. i 1,5 roku) dodatkowo moja siostra z córą (3,5roku).Dziń obojętny.

Może wkońcu się uda, bo rok i dwa lata temu choróbska nas nawiedzały w Mikołajki:baffled:

Wiem że pojawia się problem dublowania prezentów przy Mikołajkach w Bugi...a myślałyście może o jakimś rozwiązaniu....fajnie byłoby się spotkać w duuuuuużym gronie...

ja myślałam o zostawieniu Julci listu od Mikołaja że miał bardzo dużo pracy i nie zdążył z prezentem dla niej ale prezent będzie czekał na nią w Bugi już w niedzielę...
jakby tak wszystkie nasze maluchy dostały taki list???
co o tym myślicie???

U nas grudzień bardzo prezentowy bo 10 grudnia urodziny Julki więc szukam sposobu jak sprawić żeby było ich mniej a zarazem cieszyły dziecko!!!

o tak...ja też jestem za minimalizowaniem okazji...bo jeszcze przecież w przedszkolu będzie zrzutka:dry:a może powiedzieć,że Mikołaj w tym roku jest tylko na "imprezach zbiorowych" więc prezenty w Bugi i przedszkolu:confused:

reklama
My się na razie piszemy ale nie na 100%...zobaczymy czy zdrówko nam dopisze.
Michał 3 lata

A dzień to niedziela

Ostatnia edycja: