reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie z Łodzi

Hej, wlasnie przeczytalam o zlocie lodzianek. Przyszlabym tez bardzo chetnie, ale moj maluszek ma dopiero niecale 6 tygodni i nie chce go zabierac jeszcze a zostawic w domu jak karmie?? zanim dojade na spotkanie to musialabym juz wracac :(. A zrobicie jeszcze jedno spotkanie na wiosne powiedzmy?:)

reklama
Irlandia

W S Z Y S T K I E G O N A J Z O K A Z J I U R O D Z I N

images
tort.jpg

Agata dziekuję za życzenia!
Elpis gratulacje! No pewnie, ze spotkanie będzie! A wtedy to mój Olo już najmłodszy nie będzie! ;D
My siedzimy w domu, może jak lało nie będzie to sie na Akadenie rozwoju wybierzemy, bo chyba teraz w Łodzi będzie, ale jeszcze w sprawdzę.
Buziaki dla Wasz! Dobranoc! ;D

czesc dziewczyny!!
akademie rozwoju organizuje instytut pampers
w lodzi bede w ten poniedzialek i wtorek miedzy 11 a 18 na zdrowiu ale dokladnie w ktorym miejscu to nie wiem
czytalam cos o zlocie lodzianek??
gzie i kiedy sie odbedzie?
kazdy jest mile widziany??
pozdrawiam

Czesc Mamusie Lodzianki!
Oj tak bym chciala sie dolaczyc do Waszego spotkania, niestety dzieli mnie zbyt duza odleglosc od miasta rodzinnego, jestesmy teraz z mezem w Sztokholmie. On konczy doktorat, a ja pracuje w swoim zawodzie. Wlasnie czekamy na nasze pierwsze Sakrby. Troche brakuje mi wsparcia, bo wszystko wydaje sie nowe... Cala sytuacja jest nowa, oczywiscie bardzo sie cieszymy :D :D, bo planowalismy dzidzie, tylko przyszla tak nagle. Myslalam ze potrzeba wiecej czasu, ponoc jak sie chce to zwykle jest na odwrot ::)
No w kazdym razie fajnie byloby zobaczyc jak sobie radza mlode mamy i posluchac Waszych rad...
No nic moze jak wrocimy do Lodzi, bo to planujemy to sie znow zbierzecie i bede sie mogla dolaczyc ;)
Tymczasem zycze Wam i milusinskim Super spotkania!!! ;D
Buziaki dla Lodzianek :)

witamy cię Pasklilia :)
kawał drogi masz do nas ;) ale anetas jest jeszcze dalej ;) odległośc nie ma znaczenia - jesteś Łodzianką i już :)

jak będzie ładna pogoda to wyciągnę mamę i pojdziemy zobaczyć tą akademię :D czytałam gdzieś, że to fajne doświadczenie tak spojrzec na świat z perspektywy malucha :)

zlazłam sie strasznie bo byłam w MF (Manufaktura to zdecydowanie za długa nazwa :p ) - jak wygram dziś te trzy bańki to wykupie cały HM (dział dla chłopców 86cm ;) ) ;D
a potem ZARĘ, quicksilvera, only, vero modę i mnóstwo innych pod kątem własnej garderoby. materialistka ze mnie że hej! ;)

miłego popołudnia życzę :)

reklama
Do góry