reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe linki + sprzedam/kupię/zamienię (tylko lipcówki 2012)

reklama
Mam do :-)oddania:-) 6 puszek 400gramowych Nutramigenu. Mój chłopak jedzie w piątek do PL, więc mógłby to zabrać ze sobą, bo szkoda żeby sie zmarnowalo. Jesteśmy z Krakowa i tam by to było do odebrania, bo przesyłka chyba by wyszła drogo, chyba że pokrylaby to osoba zainteresowana :tak::-):-)

Wiecej info na priv.

[h=5]Czy któraś z Was chciałby lub zna kogoś, kto chciałby odkupić od nas dużą paczkę
(96szt) pampersów activ baby 3 w promocyjnej cenie? :) i z dowozem na terenie Lublina? ;D Marcela mi wyrosła a dostaliśmy od teściów, nie wiem tylko ile by trzeba dać za przesyłkę..[/h]

Zanim wystawię wózek na portalach sprzedazowych zapytam Was, może któraś będzie chciała mojego maclarena questa, kolor brąz z różem (coffe brown+pink). Wózek kupiony w czerwcu 2010 r, od roku nie uzywany. Jak by co piszcie PW.

Do góry