reklama
blueskye
Fanka BB :)
dziewuszki-a jest tu ktoś kto robił uiu w Bytomiu?bo do Opola juz chyba się nie wybiorę...
mam torbiele na jajnikach,guzki na piersiach...
wszytsko w wyniku przestymulowania...
nie zebym strasznie narzekała..ale za taka kasę ktoś by mógł to jakoś monitorować lepiej.
przeżyłam w tym cyklu koszmar-bo wyczułam dwa guzki na piersi-pojechałam na usg-zrobili mi badania itd i sie okazało ze masakra jest...ze trzeba organizm doprowadzic do normalnosci..bo lekarze bezkrytycznie ladują w nas hormony i chrzanią co bedzie sie działo....
chciałabym spróbowac gdzieś indziej niz w opolu...
po prostu mam dosc płacenia bez paragonów do kieszeni doktora-za 3-5minutowa wizyte.
mam dość przypominania za każdym razek z czym przyszłam i co ma byc zrobione..
potrzebuję lekarza który interesuje sie tym,co sie dzieje z pacjentką...
a nie dwa dni przed uiu lekarz sie mnie pyta"pani..to....inseminacja???czy tylko kontrola"..jakby ciezko było zajrzec w kartę..gdzie co 2 dzien jezdze na usg jak posrana.
mam torbiele na jajnikach,guzki na piersiach...
wszytsko w wyniku przestymulowania...
nie zebym strasznie narzekała..ale za taka kasę ktoś by mógł to jakoś monitorować lepiej.
przeżyłam w tym cyklu koszmar-bo wyczułam dwa guzki na piersi-pojechałam na usg-zrobili mi badania itd i sie okazało ze masakra jest...ze trzeba organizm doprowadzic do normalnosci..bo lekarze bezkrytycznie ladują w nas hormony i chrzanią co bedzie sie działo....
chciałabym spróbowac gdzieś indziej niz w opolu...
po prostu mam dosc płacenia bez paragonów do kieszeni doktora-za 3-5minutowa wizyte.
mam dość przypominania za każdym razek z czym przyszłam i co ma byc zrobione..
potrzebuję lekarza który interesuje sie tym,co sie dzieje z pacjentką...
a nie dwa dni przed uiu lekarz sie mnie pyta"pani..to....inseminacja???czy tylko kontrola"..jakby ciezko było zajrzec w kartę..gdzie co 2 dzien jezdze na usg jak posrana.
lilonka
Smerfikowa mama
Blue- witaj dawno Cię nie było. Lekarz lekarzowi nie równy - bo my z dr T jesteśmy zadowoleni. Nie wiem jak przy iui, ale przy inv sporo było badań kontrolnych.
Jeśli chodzi o profesjonalizm kliniki - to invimed na pewno jest lata świetlne do przodu. Kartoteka pacjenta w komputerze, wizyty zgodnie z umówionym czasem i faktura na zakończenie wizyty w recepcji, bo tam płacisz. Życzę Ci żebyś jak najszybciej dostała od losu wspaniały prezent
fasolinkę w brzuszku.
Jeśli chodzi o profesjonalizm kliniki - to invimed na pewno jest lata świetlne do przodu. Kartoteka pacjenta w komputerze, wizyty zgodnie z umówionym czasem i faktura na zakończenie wizyty w recepcji, bo tam płacisz. Życzę Ci żebyś jak najszybciej dostała od losu wspaniały prezent
pełna_nadziei83
Wtaj Blue - biedulko, to przeszłaś sporo, dobrze że te guzki na piersiach to z powodu przestymulowania, ale się stresa najadłaś, na lekarzy nie ma słów,
może faktycznie jedź do kliniki, tam dużo więcej za wizyty nie zapłacisz, IUI w gamecie kosztuje 600zł, a ja w ginka, który nie daje mi faktury płacę 700zł. Na lekarzy to po prostu brak słów
Tulę Cię mocno kochana
może faktycznie jedź do kliniki, tam dużo więcej za wizyty nie zapłacisz, IUI w gamecie kosztuje 600zł, a ja w ginka, który nie daje mi faktury płacę 700zł. Na lekarzy to po prostu brak słów

Tulę Cię mocno kochana
Wtaj Blue - biedulko, to przeszłaś sporo, dobrze że te guzki na piersiach to z powodu przestymulowania, ale się stresa najadłaś, na lekarzy nie ma słów,
Tulę Cię mocno kochana
Mój chociaż paragony wystawia, na IUI też dał.
Oskaa
Pełna moje kciukasy w gotowości &&& Z niecierpliwością czekam na Twój wynik 
Gizas Ty juz pewnie po :-) Mam nadzieję, ze wszystkie pechołki ładnie pobrane
Odpoczywaj Kochana teraz a później zdaj nam relację. Cały czas &&& 
Lilonka no Ty to będziesz mieć dzis piękne widoki
A ja, kolejna noc nie przespana
Nie wiem dlaczego
Może tak się stresuje, nie wiem...
Eevlee a jak tam u Ciebie?
Agusiaks wróciłam się do Twoich starszych postów
No po prostu chciałam poczytać jak tam było u Ciebie przed i po iui ;-) Pocieszyło mnie to, ze nie miałaś zadnych objawów, bo u mnie też na razie brak jakichkolwiek. Ale z tym nasieniem to Twój poszalał
Ja miałam podane 24mln. Oj chodzą mi po głowie różne myśli...jakie te czekanie jest straszne
Blueskye trzymam mocno && obyś w końcu trafiła na "TEGO" lekarza
Ano z lekarzami tak jest niestety! Ja też trochę czasu i kasy zmarnowałam na tego lub nawet tych nieodpowiednich.

Gizas Ty juz pewnie po :-) Mam nadzieję, ze wszystkie pechołki ładnie pobrane

Lilonka no Ty to będziesz mieć dzis piękne widoki

A ja, kolejna noc nie przespana

Eevlee a jak tam u Ciebie?
Agusiaks wróciłam się do Twoich starszych postów

Blueskye trzymam mocno && obyś w końcu trafiła na "TEGO" lekarza

Ostatnia edycja:
pełna_nadziei83
Dobra, laski, pomocy !!!
Beta 5,35, norma od 5, lekarz mi mówił ostatnio że prawidłowo powinna mi wyjść koło 10, i że jak będzie koło 5 to może oznaczać podwyższenie z powodu pregnylu
No teraz to mi się chce ryczeć
Beta 5,35, norma od 5, lekarz mi mówił ostatnio że prawidłowo powinna mi wyjść koło 10, i że jak będzie koło 5 to może oznaczać podwyższenie z powodu pregnylu

No teraz to mi się chce ryczeć
reklama
pełna_nadziei83
no gorzej być nie mogło... było tak blisko
Podziel się: