Smerfetka1212
Aktywna w BB
tez mam 24,03 fajnie że nie będę sama powodzeniaHej jestem po wizycie transfer wstępnie 24.03
O ile puszczą mnie hormony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tez mam 24,03 fajnie że nie będę sama powodzeniaHej jestem po wizycie transfer wstępnie 24.03
O ile puszczą mnie hormony
Ale super nam się złożyłotez mam 24,03 fajnie że nie będę sama powodzenia
A masz gdzie jutro sprawdzić poziom progesteronu?tez mam 24,03 fajnie że nie będę sama powodzenia
A mogę się zapytać czy jesteś na cyklu stymulowanym czy naturalnym? To będzie transfer świeży czy krio? Jeśli krio to na który dzień cyklu wypada Ci transfer? Jestem mega ciekawa, ja będę miała kriotransfer.Ale super nam się złożyło
Tobie także powodzenia
Nie wiem jeszcze o której godzinie mają dzwonić jutro i mi przekazać
Cylkl stymulowany (naruralnie nie mam owulacji). Pewnie, że krio świeży mi odroczyli. Możliwość świeżego transferu wypada tylko w cyklu co jest punkcja. Później już tylko krio.A mogę się zapytać czy jesteś na cyklu stymulowanym czy naturalnym? To będzie transfer świeży czy krio? Jeśli krio to na który dzień cyklu wypada Ci transfer? Jestem mega ciekawa, ja będę miała kriotransfer.
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Ja właśnie też będę miała kriotransfer, aktualnie czekam na miesiączkę i zastanawiałam się jak to jestCylkl stymulowany (naruralnie nie mam owulacji). Pewnie, że krio świeży mi odroczyli. Możliwość świeżego transferu wypada tylko w cyklu co jest punkcja. Później już tylko krio.
Transfer wypada na 18dc![]()
Zależy od twojej sytuacji nie odpowiem jakim cyklem czy stymulowanym czy naturalnym będziesz szła ;PBardzo dziękuję za odpowiedź. Ja właśnie też będę miała kriotransfer, aktualnie czekam na miesiączkę i zastanawiałam się jak to jest![]()