reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Parens Rzeszów - inseminacja

Cześć Dziewczyny ❤️

Czy któraś z Was miała inseminacje w Rzeszowie ? Czy jest to inseminacja domaciczna, doszyjkowa czy dojajowodowa ? Jak wyglada procedura wstępna ? Ile to trwa? Jakiego lekarza najbardziej polecacie ? Z góry dziękuje i ściskam wszystkie starające się Kobietki ❤️

reklama
Domaciczna miałam u doktora Weklara.. odradzam odradzam i jeszcze raz odradzam.. żałuję że wgl traciłam kasę na te klinikę.

Domaciczna miałam u doktora Weklara.. odradzam odradzam i jeszcze raz odradzam.. żałuję że wgl traciłam kasę na te klinikę.
Hej jestem po 3 inseminacji w Prensie (ponad rok w tej klinice) 3 lata starań i nic..też zaczynam w nią wątpić. Dziewczyny kogo polecacie w Rzeszowie/ okolicach ..już nie wiem co robić, gdzie szukać . Z góry dziękuję

jaki lekarz w parensie cie prowadził?
Prowadzi dr Magoń
artvimed Kraków. Doktor Chrostowski :)
Dziękuję :) a jak tam wygląda temat "szukania przyczyny" ? U nas nie ma przyczyny, niby badania ok ale nie mam wrażenie że w Parensie nie szukają jej jakoś wnikliwie, tylko stymulacja, następnie inseminacja i in vitro. Może to tylko moje odczucie ale wydaje mi się, że są nastawieni bardziej na zabiegi niż na diagnozę

Prowadzi dr Magoń

Dziękuję :) a jak tam wygląda temat "szukania przyczyny" ? U nas nie ma przyczyny, niby badania ok ale nie mam wrażenie że w Parensie nie szukają jej jakoś wnikliwie, tylko stymulacja, następnie inseminacja i in vitro. Może to tylko moje odczucie ale wydaje mi się, że są nastawieni bardziej na zabiegi niż na diagnozę
Oj przebadał nas wszech i wobec zaczynając od laparohisteroskopii diagnostycznej. Kiry, kariotypy i cały szereg badań. Ogólnie wiedział lekarz co robi i jestem mu mega wdzięczna. W parensie było wszystko na odwal się, byleby kasa się zgadzała

reklama
Oj przebadał nas wszech i wobec zaczynając od laparohisteroskopii diagnostycznej. Kiry, kariotypy i cały szereg badań. Ogólnie wiedział lekarz co robi i jestem mu mega wdzięczna. W parensie było wszystko na odwal się, byleby kasa się zgadzała
No właśnie odnoszę niestety podobne wrażenie, byleby kasą się zgadzała. A u Was udało się znaleźć przyczynę jeżeli mogę zapytać? ;)

Do góry