reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Forum - sprawy techniczne (propozycje zmian, problemy z działaniem)

reklama
Zawczasu chciałam zasugerować utworzenie wątku żywieniowego :-). Wiem, że ja tu z moim Tymkiem odstaję trochę wiekowo :dry:, ale na pewno każda mama wcześniej będzie drążyła w temacie rozszerzania diety Malucha. A mamy, które mają już starsze dzieci mogłyby co nieco pomóc... Obecnie jestem na etapie szukania wszelkich informacji w necie - dla mnie to czarna magia, wiedza tajemna i same nowości :-D. Niedługo po nas jedzonko rozszerzą dzieci z końca lipca i początku sierpnia. Może warto wrzucić już nowy temat typu "Rozszerzamy dietę" :-)?

reklama
jako że ostatnio w wątku głównym jest sporo o gotowaniu, o metodach wykonania różnych dań (głównie ja zaśmiecam haha) - pomyślałam o nowym wątku, takim w którym mogłybyśmy prowadzić takie rozmowy (tylko nie mam pomysłu jak to zatytułować). ewentualnie można też przekształcić wątek przepisowy który jest bez komentarza, ale to się trochę mija z celem bo on ma być krótki i czytelny, myślę że mógłby być jeszcze jeden wątek
a Wy co myślicie? proszę o opinie :)

Do góry