reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Inna cecha narodowa Egipcjan jest gadatliwosc i sklonnosc do zartow, usta im sie nie zamykaja nigdy i gadaja non-stop :-D Kiedys mnie to strasznie irytowalo, ale jak wiadomo do wszystkiego sie mozna przyzwyczaic ;-) Choc czasem ciezko wytrzymac jak sie probuje zasnac a z poduszki obok dobiega monolog, czesto bardzo smieszny i dlatego zazwyczaj bardzo pozno zasypiam :tak:

P.S: zapomnialam Was zapytac do kiedy bedziecie dzieciom dawac dziecinne mleko? ja daje rano i wieczorem i nie wiem czy dobrze robie i jak dlugo jeszcze trzeba?

Ostatnia edycja:
dzień dobry niedzielnie :-)
zapowiada się ładna pogoda, więc trzeba wyjść z Majką dziś na rowerek ;-) bo od jutra deszcz będzie padał :cool: my nie śpimy od 6.45, ale przynajmniej dzień będzie dłuższy :-D
dziś idziemy z Majką na urodziny do jej kuzynki, to chociaż się pobawi z dzieciakami
wczoraj za to szukaliśmy po sklepach spacerówki, ale nic nie wpadło mi w oko :baffled: ale coś ma się jeszcze pojawić, więc poczekam
i nabyliśmy do jej pokoju nową lampę-żyrandol :happy:
zdrowia dużo życzę wszystkim chorym :tak:
miłego dzionka, pa :-)

No ale się wkurzyłam:wściekła/y::crazy::wściekła/y:!
ja tu wczoraj posta napisałam a nie samo "hellołłł"
fakt że małą doglądałam ale kurde noooo wcięło wszystko!
i kurde już nie pamiętam
nadal nie nadrobiłam tego o czym tu mowa była przez dwa dni
mała dalej chora:( kaszel ma duszący lekki taki katar ale głównie zatokowy i ni cholery tego wyciągnąć:no: chyba to co Maggie miała/ma? z Marcelem?
lekarka nie zapisała antybiotyku tylko syropek przeciwzapalny i z ibuprofenem
wczoraj chciałam się dostać na dyżur do przychodni ale oczywiście był na wyjeździe
może dziś się uda
i do cioci w tym tygodniu nie jeździ bo mój też ma grypę i L4 do wtorku, zresztą Gabi też ciocię zaraziła więc się i ona kuruje
a ja nie wiem czemu mnie nie ścięło a po ludziach chodzę
ale tfu tfu

Franiowa super że się wam udało z Natką wybrać na ten film. Miałam też jechać z pewną 10-latką. Ale ten szpital w domu... jedynie na siatkę w piątek mi się udało wyrwać jak małą położyłam spać. Dobre i to.

Alex jak twój Egipcjanin taki gadatliwy to ja ci powiem że ty do milczków też nie należysz hihi A może to zaraźliwe na zasadzie "kto z kim przystaje..."
Ale podejście mamy do życia podobne i to chyba ma związek z pracą. Ja jakbym nie wierzyła że zmiany są możliwe to bym nie mogła tego ludziom mówić. Nie szczere słowa od razu by wyczuli.

witam niedzielnie,ja tylko sie przywitam,bo zaraz do kosciólka sie wybieram.....
Pogoda dzis i u nas piekna....jedziemy po obiedzie do babci z dziewczynkami,a maz w domu zostaje bo mu sie nie chce do tesciowej jechac....wrrrrr :crazy:
Efe,kurcze ale Gabi wzielo,no niech jej szybko przechodzi ta choroba wstretna.....:tak:
Piwonia,dobrze ze dziewczynkom lepiej.....wspolczuje kolezance wypadku...daj znac co z raczka tego chlopczyka
andariel ty kobieto sie naprawde oszczedzaj wiecej,bo jeszcze w szpitalu wyladujesz.....
alex,ale sie usmialam z twojego posta o Egipcjanach:-D:-D:-D
Franiowa,fajnie ze wypad do kina sie udal i ze Natka zadowolona:tak:......tez bym tak kiedys chciala z Gosia pojechac,albo cala rodzinka...ale mezasty moj to na takie "impry" jakos niekoniecznie....ehhhhh

U nas jako tako...wczoraj taka zapracowana bylam ze czasu na komp nie bylo:-(....ale za to dzis troszke luzniej...bo tylko obiadek zrobic i jade sobie z doma......:-D
Milej niedzieli zycze wszystkim:tak::-)

Dzien doberek :-)

Ja na chwilke tylko, bo u nas dzis dzien rodzinny, korzystam z momentu, ze mauz polecial po zakupy, gdyz w domie ni jadla, ni napoju, a mnie nie pozwala nic nosic.
Efe jesli uwazasz mnie za osobe gadatliwa, to Ty jeszcze nic nie widzialas ;-):-D a z praca to faktycznie tak jest, jak w kazdym fachu, musisz wierzyc w to co robisz, zeby brzmiec autentycznie. Czy Ty jestes kuratorem?

U nas pogoda kiepska ale pojedziemy za to do Aquaparku, Pimpi do szalenstwa uwielbia te rury, ktorymi sie zjezdza do wody i moglby tak jezdzic 24 godziny na dobe. Dobrze, ze tatus z nim lubi tez, bo ze mna mogloby byc kiepsko jakby sie rura np. zablokowala :-D Oj jak bardzo marzy mi sie powrot do figury przedciazowej..... Efe swiadkiem, ze calkiem niczego sobie byl ze mnie eksponat a teraz, ah szkoda gadac.... Ale wierze, ze bedzie lepiej, bo tak jak jest przeciez byc nie moze, wiec wiadomix :-)

WSZYSTKIM CHOROWITKOM MOC BUZIAKOW I ZYCZENIA SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA :tak:

Milej niedzielki :-)

PO RAZ KOLEJNY, NIE WIEM JUZ KTORY POWTARZAM, ZE MARZY MI SIE BARDZO SPOTKANIE WSZYSTKICH SIERPNIATEK. CZY UWAZACIE, ZE MOZE DOJSC DO SKUTKU?

Rzucilam jeszcze szybko okiem na watek o amnio, zeby zobaczyc czy jakas interwencja tam nastapila........... i zgadnijcie co? Ta psycholka teraz z administratorka sie tam spiera....:eek: Nie do wiary zaprawde powiadam Wam :szok:

Ostatnia edycja:
Efe,,,cholera z tymi chorobami!!!! No już wiosna, precz wirusy cholerne!!!!!!

Alex, ja jestem za. Byle nie w UK:)
I prosze o wiecej szczegółó owłosienia:)
Ino...czy ten wątek jest dobrym miejscem na takie wywody?...co??;-)

lece wołają kurde
a chciałam coś jeszcze
poootem:)

Sorry, ze powroce znow do tego watku o amnio, bo ta baba znowu zaczela a moderatorka i administratorka najwyrazniej nic sie nie przejmuja, ze ktos za ich cichym przyzwoleniem jest imiennie obrazany. Na moje pytanie czemu nic nie zrobia i uwage, ze gdyby na kazdym watku ktos taki byl to forum niedlugo by pociagnelo dostalam odpowiedz, ze forum istnieje juz od dawna i nie zamierza upadac i ze nic nie moge im zrobic, bo to mala szkodliwosc spoleczna ....... W odpowiedzi wkleilam im cytat z kodeksu karnego

Art. 216. § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
§ 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

Przykro bardzo, ze tak naprawde im o zbijanie kasy tylko chodzi na reklamach a nic ich nie obchodzi co sie dzieje na watkach, bo jak zostalam poinformowana, nigdzie wyzej pojsc nie moge, bo to administratorka zalozyla to forum.......

Alex poczytałam wątek o amnio. No nóz sie otwiera sprezynowy! NIc tylko miec w domu giwere i strzelac do takich łebków,choc chyba nawet amunicji by było szkoda na takie COŚ.....rany koguta!!!! ja piórkuje!!!!

reklama
w koncu Administratorka poprosila ja publicznie o opuszczenie watku :tak: a to dzieki temu, ze wszystkie dziewczyny tam piszace bardzo byly oburzone jej maceniem i pisaly skargi z prosba o wywalenie jej, no i nie miala juz wyjscia, ufffff co za ulga...... szkoda tylko tej Anki, bo sie naczytala bidula:-( tych wszystkich podlosci
ten babon podobno dobrze jest znany z podobnych wystapien na innych forach, to moze takie hobby :-D, tak w glebi serca to mi jej szkoda, bo jest po prostu chora......

Do góry