reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sztuczne mleko dla niemowlaka

jak ja bylam w szpitalu z malym mi powiedzialy ze moge podgrzac mlek nawet do 3 godz. od przyrzadzenia jesli wlozylam do lodowki ale nie skorzystalam z ich rad jak nie wypil to wylalam nie bede na mleku oszczedzac kosztem zdrowia

reklama
sprzedam bebilon comfort 1 (5puszek)!!!
hei szukam kogos kto by kupil ode mnie mleko modyfikowane bebilon comfort 1. mam w domu 5 nieotwartych puszek tego mleczka poniewaz kupowalam na zapas a nestety po wizycie u lekasza mojej corci przypisano inne mleczko bo wykryto ze ma skaze bilakowa i nie wiem zupelnie co mam z tym kupiomym mleczkiem zrobic. termin prxzydatnoisci jest do 2011roku jesli jest ktos zainteresowany piszcie!! pozdrawiam!! esli jest ktos zainteresowany prosze o kontsakt na meila iska88domi@interia.pl lub na tel 504529110

Nasza mala miala mleko 3 razy zmieniane, po pierwszym miala straszne kolki i zatwardzenie, jadla mleko aptamil, podejrzewalismy skaze bialkowa bo miala wysypke, przeszlismy na nan 1 ha, kolki przeszly ale wyszla nietolerancja laktozy i musielismy przejsc na pepti. Tyle zmian bylo ale niestety szukalismy przyczyny alergii corki. A co do mleka to moim zdaniem trzeba przygotowywac na biezaco i jak dziecko nie wypije do konca to wylac. Nic sie nie stanie jesli maluszek poplacze 2 minutki z glodu, ja uzywam podgrzewacza i mam wode na mleko gotowa caly czas, tylko dosypac mleko i gotowe, nie trwa to dlugo. Takie rozwarstwione mleko nie nadaje sie dla dziecka, w zyciu bym nie dala takiego czegos corci, bleeee:szok: Poza tym z tego co wiem to mleko modyfikowane powinno sie spozyc maksymalnie 30 -40 min po sporzadzeniu, wlasnie po zetknieciu ze slina dziecka robia sie takie hocki klocki i sie rozwarstwia bo dostaje sie rozne bakterie.

Ostatnia edycja:
Do góry