reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z kaffe marzec 2010

reklama
Hej Dziewczynki

u nas po staremu , chłopaki przeważnie co dwa tygodnie chorzy- byle do wiosny ja tak pragnę wiosny , byliśmy tydzień w zakopcu kris trche jeździł na nartach ja pobierałam naukę na snowbordzie z mizernym skutkiem chyba żę chodzi o pośladki to zrobiłam z nich tatar ;-), m zjechał kilka razy i chyba doprawił tylko nogę bo po przyjeżdzie miał operację i kolano rozalonę do maksa na jedej operacji się nie skończy w maju kolejna, do maja ma chodzziić o kulach a przez 4 tygonie nie może nawet na niej się oprzeć bo chrząstki w kolanie nie ma może się troszeczke odrodzi a tak czeka go inplant oraz rekonstrukcja wiązadeł ale to w maju , później rok może dłuzej rehabilitacja ,

Ksawcio super , mamy nadal 4 zęby ale na dole przebija już dwujka, chodzi za jedną ręke , dziś próbował buraczków i w piatek po raz pierwszy jadł ogórkową nawet nawet , co do chodzenia samodzielnego to chyba pójdzie po roczku bo owszem za ręke tak ale sam to na czworaka wszystko osiaga i niemiłosiernie krzykiem i płaczem wymusza ale to chyba norma , jest bardzo ruchliwy uwielbia walczyć z bratem ciagnoąć za włosy i gryź ile fabryk dała a i jest maniamkiem vivy lub mtv uwielbia muzykę nie ma fajniejszego programu od jaka to melodia , jest też nadal degustatorem piersi , kończę bo ksawci dojżał komputer i jest niezadowolony , że nie pozwalam mu pisać za co zostalam ukarana jego zebami , papapappaap dziewczynki

michałka gratuluję córeczki :) Czyli 2 corcie a u yra2425 dwóch synków. Tak właśnie często jest że ma sie dzieciaczki jednej płci i dużo rzadziej bywa parka. Ale najważniejsze aby były zdrowe dzieciaczki.

Krismam oj współczuję mężowi. Oby jakoś się w miarę szybko wykurował. A od czego ma takie problemy z kolanem? Wcześiej jakąś kontuzje miał?

reklama
michałka bardzo, bardzo sie ciesze super!!!

krismam ale wesołego posta walnełaś az mi poprawilas humor, oczywiscie oprocz problemow ema z kolanem ale to ze "pragniesz wiosny" oraz upodobania ksawcia co do "jaka to melodia", lusia tez to bardzo lubi ale i tak nr 1 są melodyjki z Waybaloo na Cbeebies.

Do góry