Widziałyście zdjecia z soboteniej imprezki w Myślęcinku brunoszka ♥
reklama
Takie własnie obrobiłam http://img5.imageshack.us/img5/9938/2567m.jpg :-) uwielbiam te klimaty!
Szczerze ci powiem że nie pamiętam jak się nazywa ale jest takim grupowym kuca koło innych ma blond włosy ,czarną opaskę na włosach i podpiera brodę ręką to zdjęcie jest nad takim na którym jest jedna Pani w zielonej kurtce .Mam nadzieje że za bardzo nie zamotałam i mnie rozumiesz :-)
A twoje zdjęcie świetne uwielbiam widoczki ,jak byliśmy nad morzem to większość moich fotek to krajobrazy i zachody słońca :-) chciałabym tak umieć robić foteczki ,tylko dużo daje też sprzęt a mój złomek się rozsypał :-(
A twoje zdjęcie świetne uwielbiam widoczki ,jak byliśmy nad morzem to większość moich fotek to krajobrazy i zachody słońca :-) chciałabym tak umieć robić foteczki ,tylko dużo daje też sprzęt a mój złomek się rozsypał :-(
Cześć dziewczyny. Witajcie po przerwie. Po spotkaniu z Waszym rozbrykanymi pociechami odpuściłam sobie to forum mając w domu małe warzywko. Ale teraz Szymek to już poważny, troche mobilny kawaler i na spotkaniach klubu mam przekonałam się jak dobrze robi mu towarzystwo starszych dzieciaczków, więc postanowiłam do Was wrócić
Iza zazdroszcze wyprawy! Pokochałam góry od pierwszego wejrzenia tak samo jak mąż, ale z małym to za daleko żeby jechać, a sama nie mam na tyle werwy i towarzystwa żeby zorganizować wypad.
Żałuję, że nie dotarłam do Myślęcinka, ale pogoda mnie zniechęciła i przyznam się, że nie bardzo wiedziałam o jaką restaurację chodzi, a widzę że zdjęcia piękne i lokal był świetnie przygotowany dla malców. Mam nadzieję, że będzie więcej takich imprez!!!
Iza zazdroszcze wyprawy! Pokochałam góry od pierwszego wejrzenia tak samo jak mąż, ale z małym to za daleko żeby jechać, a sama nie mam na tyle werwy i towarzystwa żeby zorganizować wypad.
Żałuję, że nie dotarłam do Myślęcinka, ale pogoda mnie zniechęciła i przyznam się, że nie bardzo wiedziałam o jaką restaurację chodzi, a widzę że zdjęcia piękne i lokal był świetnie przygotowany dla malców. Mam nadzieję, że będzie więcej takich imprez!!!
Bardzo jestem ciekawa co kogo chodzi :-)Szczerze ci powiem że nie pamiętam jak się nazywa ale jest takim grupowym kuca koło innych ma blond włosy ,czarną opaskę na włosach i podpiera brodę ręką to zdjęcie jest nad takim na którym jest jedna Pani w zielonej kurtce .
Anka-spe witaj i już nie uciekaj od nas!
AgnieszkaJ
Fanka BB :)
reklama
ale świat mały... ta laska była na studniówce mojego brata, pamiętam ze zdjęcia bo świeciła w pierwszej parze na zdjęciu klasowym i widać było jak reszta jej zazdrości, a mnie zastanawiało jak kiecka się na niej trzyma